Hus dekorere ideer

December 10

Hus dekorere ideer


Dekorere et hjem er en personlig og kreativ opplevelse. Forbedre rom med farger, mønstre, tekstiler og møbler som reflekterer dine interesser og vise frem din personlighet. Hvis du dekorere på et budsjett, umiddelbart oppdatere et rom med et nytt strøk med maling. Jazz opp en nøytral plass med fargerike tekstiler som gardiner, dekorative puter og håndklær.

tema Deco

Forbedre ethvert rom i huset med en sjarmerende innredning tema. Dekorere med et tema som gjør det enkelt å lage en sammenhengende, farge-koordinert utseende. Velg et tema som gjenspeiler dine interesser, for eksempel skog for et naturmenneske. Dekorer en myk, brun skinnsofa med en skoggrønn kaste teppe med furukongle design. Hang malerier av stokkand ender og hjort i rustikk trerammer. Skjerm smijern fugle statuer på bokhyller og sidebord.

Shabby Chic Decor

Dekorer hjemmet ditt med en vintage-inspirert shabby chic stil, som inkorporerer både uformelle og elegante elementer. Maling soverom vegger hviske-myk rosa eller pastell grønn skygge for å sette tonen. Forbedre en hvit baldakin med en hvit bomull dyne med rosa og grønn rose mønstre. Suspendere en antikk lysekrone i krystall fra midten av rommet. Hang en svart-hvitt fotografi fylt polert gull ramme fra en rosa silkebånd.

farge~~POS=TRUNC kombinasjoner~~POS=HEADCOMP

Plukk en favoritt fargekombinasjon og dekorere et rom rundt det. Hvis du elsker stranden, velger en turkis og solrik gul farge duo. Forbedre bad vegger med myk turkis maling og henge en gul dusjforheng fra skjell-formet kroker. Hvis du foretrekker et eksotisk utseende, dekorere med en krydret dyp rød, brent oransje og gull fargepalett. Maling stueveggene en rik oransje skygge og dekorere en nøytral-hued sofaen med rød, oransje og gull-mønstrede puter.

Seasonal Decor

Gi ditt hjem en festlig preg ved å bruke sesongens dekor elementer. Lag en fjær-inspirert tables ved å plassere sølvtøy i fargerike frø; vise en gaffel, skje og kniv satt av hvert sted. Sett tørket og presset blomster på pastellkulør plater, og plassere et klart glass dessert plate på toppen. Feire høst med gull vaser fylt med grener av fargerike faller bladene; bruke en vase som et spisebord midt og en som salongbord innredning.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com