Hvordan endre nivåer med en Gulv Board

November 19

Hvordan endre nivåer med en Gulv Board


Gulvlister eller gulvlister som de er også allment kjent, er paneler laget av tre eller plast som er plassert langs bunnen av veggene i mange hjem. I tillegg til å beskytte veggene mot slitasje og skjule de små hullene mellom gulv og vegger, gulvlister også skape en følelse av flyt fra ett rom til et annet. Å skape en virkelig samlende utseende, er det viktig å sørge for at listene fortsatt selv og nivå med hverandre i hele hjemmet.

Bruksanvisning

1 Klargjør gulv for installasjon av gulvlistene. Teppe bør fjernes og fliser eller tregulv bør fastsettes før du installerer gulvlister.

2 Følg monteringsanvisningen og installere gulvlistene langs veggene i området som vil bli teppebelagt.

3 Mål differansen mellom uncarpeted gulvet og toppen av flis eller parkett med målebåndet. Dette vil være det beløpet som du vil fjerne fra bunnen av gulvlistene som vil bli installert langs veggene i det området som inneholder fliser eller parkett.

4 Trim bunnen av gulvlistene med en gjæringssag. Dette vil gjøre det slik at toppen av gulvlistene skal være nivå som de overgang fra ett gulv område til et annet.

5 Installer gulvlistene langs veggene i det området som inneholder fliser eller parkett.

6 Følg monteringsanvisningen for å legge ned gulvteppet. Dette vil fullføre prosjektet og skjule eventuelle minutters avvik mellom nivåene av gulvlistene.

Hint

  • Et teppe til gulv terskelen vil gjøre noen minutters avvik mellom fotlisten nivåene enda mindre synlige, som det vil lett bryte opp området med teppe fra området med fliser eller parkett.

© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com