Hvordan koble en 2 av 4 til et betongfundament

October 14

Hvordan koble en 2 av 4 til et betongfundament


Mens betong fungerer som et sterkt og solid materiale for å bygge et hus på, det er ikke den enkleste av materialer som å feste interiørbyggprodukter som gips eller finér. For dette, er det best å installere et mellomliggende materiale, så som 2-av-fire-tommers plater. Etter å ha sikret styrene på plass ved hjelp av konkrete hammer ankere, kan du koble til andre materialer direkte til 2-av-4s. Disse spesielt utformede festeelementer består av en spiker i en hylse som griper veggen av et forboret hull betong, sikring brettet på plass. Det er en rask metode for å skape et rammeverk egnet for å bygge ditt interiør på uten tedium å feste hver span av gips direkte til betongen.

Bruksanvisning

1 Bruk en elektrisk drill for å bore et hull gjennom en to-by-4 hver 16 inches langs styrets lengde. Velg en borekrone som vil skape et hull du kan plassere ermet av en hammer drive anker gjennom. Bor hull i en forskjøvet linje skaper en sikk-sakk langs bord for et sterkere grep.

2 Plasser to-by-4 på plass mot betongfundament. Utstyre en hammer drill en karbid spiss mur bit som er av samme størrelse i diameter som ermet på ankeret med. Ved hjelp av de borede hull i treet som en guide, bore hull i betongen, som er så dypt som tykkelsen av treet pluss en tomme.

3 Fjern drill og bord og bruke en butikk-vac å fjerne betongstøv fra hullene.

4 Sett 2-av-4 tilbake på plass og skyve hammerdrivankeret gjennom treet inn i hullet i fundamentet. Drive den inn i fundamentet med en hammer, utvide flensen på enden av bolten inn i betongen for en tett tilpasning.

Hint

  • Bruk vernebriller og hørselsvern hele monteringsprosessen for å beskytte øynene mot flygende vrakrester, og for å unngå hørselsskader fra volumet av øvelsen.

© 2021 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com