Riktig svømmebasseng Jet Positioning

January 4

Riktig svømmebasseng Jet Positioning


Jets under vann i svømmebassenget har en svært viktig jobb å gjøre. De suger i vann fra ulike områder rundt bassenget og bære den til filteret der det kan være skikkelig rengjort og frigjort for rusk. Deretter blir vannet sendes tilbake til dysene som reincorporate den tilbake i vannet i svømmebassenget. Riktig posisjon for svømmebasseng jetfly er oppe til debatt. Innerst inne, hva du velger vil avhenge av dine personlige preferanser for dysene.

Bruksanvisning

1 Plasser dysene slik at de peker oppover og mot den grunne enden av bassenget. Gjenstander som flyter i vannet, for eksempel en flåte, vil da bli sendt til den grunne enden, noe som kan hindre skli og falle ulykker når nå for objekter.

2 Plasser jetfly til ansikt nedover hvis du er plaget av støt av vann som oppstår når jets periodisk presse filtrert vann tilbake i svømmebassenget.

3 Face dysene mot skimmer hvis du ofte har store biter av rusk i bassenget, for eksempel blader fra et tre. Dette vil tvinge rusk mot skimmer, som kan fjerne den.

4 Face svømmebassenget jets fremover hvis de er ment å skape en endeløs svømmetur mekanisme, snarere enn å hjelpe filteret. Dysene vil presse vann utover å skape en form for svømming tredemølle.

Hint

  • Bruk en pool støvsuger så ofte du kan. Når du holder stort rusk og skitt ut av bassenget, blir plasseringen av dysene mindre viktig.

© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com