Border ideer for å gjøre i Prosjektstyret

November 9

En ramme fungerer som en ramme, og gjør en prosjektstyret iøynefallende og attraktiv. Det gir styret en ferdig utseende og gjør at innholdet synes å stikke hodet. En ramme kan bære et tema og snu en kjedelig skjerm til et kunstverk. Det er mange kreative måter du kan nærme å lage en dekorativ ramme for prosjektet styret.

Word Borders

Lag en kant ved hjelp av ord. Kraftige ord som fanger ånden av styret eller betydningen av hva du prøver å komme over kan være en effektiv grensen. Bruk fargerike klistremerker som utfyller bakgrunnsfarge på brettet for å stave ord eller korte, punchy setninger. For eksempel, hvis prosjektet bord er en skjerm om William Shakespeare, kan du lage en ramme klar setninger Shakespeare som ble skapt, for eksempel: "Å være eller ikke være", eller "Hva et stykke arbeid er mann."

bilde~~POS=TRUNC Strips

Skriv ut bilder på strips for å skape et levende bilde grensen. En måte å gjøre dette på er å innlemme mange bilder som kretser rundt temaet. For eksempel, hvis prosjektet bord er en skjerm om insekter, lage en ramme som viser ulike bugs. Hvis skjermen er om om geografi, kan du skildre bilder av forskjellige transportmidler rundt brettet. Skriv ut bilder på papir, skjær dem i strimler og feste dem til styret, eller få grense strimler og legg klistremerker på dem, deretter linje prosjektet bord med dekorerte strimler.

3D Borders

I stedet for å bruke strimler av papir eller bilder til dine grenser, bruke tredimensjonale objekter slik at den legger litt tekstur til prosjektstyret. For eksempel, hvis prosjektet styret er om havet, omslutter den med lite skjell, sand dollar eller plast fisk. Hvis det er en ferie skjerm, lim candy canes eller fargerike peppermynte godteri rundt hele brettet. Dersom prosjektstyret har informasjon om resirkulering, lim på gamle, tomme vannflasker, sammenkrøllet papir, penn caps, brusbokser og annet rent søppel til den.

Punch-art Shapes

Få en rull eller stripe av pre-laget grensen og noen papir slag for å gjøre grensen mer attraktivt. Papir slag kommer i en rekke former og stiler. Du kan slå en form gjentatte ganger, eller flere figurer på rad. Plukk en grense i en farge som står i kontrast til fargen på prosjektstyret. Når du putter på hull grensen stripe langs prosjektstyret, vil fargen på brettet viser gjennom motivene som er stanset ut av grensen for en ekstra pop av farge.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com