Hvordan måle Brille Temple Lengder

November 23

Hvordan måle Brille Temple Lengder


Briller består av linser og rammekomponenter. Rammen bredde, bro og lengden av templene konfigurere form mens du har dem på. Hvis brilleinnfatninger bryte og du må erstatte dem, må du målingene å bestille rammer som passer linsene. Bestille nye rammer sparer over kostnadene ved å bestille en hel par nye briller med linser.

Bruksanvisning

1 Åpne briller og legger dem på sin side på et bord. Sett dem ned på bordet med ett tempel berøre bordet og den andre i luften.

2 Plasser en stripe av papir på templet vendt opp der den møter hengsel nær linsen. Hold papiret på plass på hengslene og pakk den rundt hele tempelet til spissen som hviler bak øret.

3 Marker tuppen av tempelet måling på papiret med en penn.

4 Fjern papiret fra templet og legg den flatt på bordet. Mål avstanden fra hengslet til merket med et målebånd til templet lengde.

Hint

  • Andre målinger for utskifting brilleinnfatninger er hentet fra forsiden av briller. Den totale bredden er fra hengsel til hengslene. Brua målingen er avstanden mellom de to linser. Linsen målingen er bredden av linsen på sitt bredeste punkt fra side til side.
  • Noen briller har de målinger som er trykt på innsiden av broen. Det første tallet er objektivet bredde og det andre tallet er broen bredde. Disse målingene er i millimeter.
  • Lengden av templene kan skrives ut i inches på innsiden nær linsen.

© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com