Hvordan planlegge og designe ditt Kitchen Renovasjon

November 24

Hvordan planlegge og designe ditt Kitchen Renovasjon


Du har hatt glede av ditt hjem for en del år, men nå er det på tide å gjøre noen endringer. Kanskje du har lagt merke til visse bekymringer om kjøkkenet ditt, som trafikk-flow problemer, et kabinett mangel eller en dårlig plassert oppvaskmaskin. Uansett hvilke grunner for ombygging, vil du ønsker å nøye tenke gjennom eventuelle nødvendige endringer. Samtidig, husk anke av ulike farger, teksturer og materialer. Hvis ressursene tillater det, ta kontakt med anerkjente fagfolk for nyttige innspill og ideer om hvordan du kan planlegge din renovert kjøkken.

Bruksanvisning

1 Studer kjøkken layout og lage en liste over områdene du ønsker å endre på din renovering. Sjekk skap, dører, vinduer, hvitevarer, tak, vegger, gulv, belysning og andre detaljer. Merk et bestemt problemområder eller bekymringer. Gå rundt kjøkkenet og studerer den fra alle vinkler.

2 List nye elementer du vil legge til, for eksempel et eget vindu for planter eller et spiskammer. Også liste hva du ønsker å fjerne, for eksempel en vegg. Merk elementene du vil skal omorganiseres for smartere nytten eller enkel tilgang.

3 Kopiere, klippe ut eller skrive ut bilder som appellerer til deg angående en ny stil for kjøkkenet. Bruk magasiner for klipping bilder av nydesignede eller ombygde kjøkkenet, eller finne bilder i bøker eller på nettet for å hjelpe deg med å visualisere ideer.

4 Besøk maskinvare, apparatet og bygnings butikker å prise ulike elementer, inkludert byggematerialer. Enten du gjør ditt prosjekt selv eller ikke, vet de omtrentlige forventede kostnader involvert vil hjelpe deg å unngå konflikt og nød. Dette er også en god tid til å sette ut følere for kostnadene ved å ansette entreprenører.

5 Tegn en generell plan for ditt kjøkken. Mål tellere, vegger, dører, vinduer og hvitevarer, og grov ut en omtrentlig layout på store papir. Hvis du har eksisterende hus planer, kan du referere til dem. Gjør utskjæringer av møbler eller ulike elementer og flytte dem rundt planløsning skisser for å få forskjellige ideer om hva som fungerer best for den generelle layouten.

6 Tegn en mer formell plan, eller bruke design programvare for å lage dine remodel planene. Når du har en solid idé om full design, lage en skala tegning for å matche din visjon. Arkitekter og designere kan bidra utmerket innspill, også. Men jo mer arbeid du gjør på forhånd gjør at du kan få mer tydelig på ditt endelige mål.

7 Lag et budsjett ved hjelp av informasjonen du har samlet. Bestem hvilke deler av arbeidet vil du ønsker å gjøre selv, som for eksempel maling, og hva du vil ansette en god designer og entreprenør til å administrere. Alternativt kan du bare sette det høyeste beløpet du er villig til å bruke, finne ut hva du kan få for den, og hold deg til den.

Hint

  • Ta før og etter bilder av kjøkkenet. Dessuten har de siste bildene på hånden for å diskutere med konsulenter er ganske hendig.
  • Gjør hjemmeleksen din om å ansette hjelp for prosjektet. Det er mange skrekkhistorier om de som ikke er anerkjent, men mange fine designere og entreprenører kan bli funnet. Sjekk deres referanser, porteføljer og dokumentasjon før du registrerer eventuelle avtaler.
  • Hvis du planlegger å gjøre din egen renoveringsprosjekt fordi du har ferdigheter, trening og riktig verktøy, følge alle sikkerhetskrav og nødvendige forholdsregler.

© 2021 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com