Hvordan Design en Kitchen Bar

August 26

Kjøkken øyer, lite hjørne kriker og tellere alle gjøre gode steder for et kjøkken bar. Hvis du har litt ekstra plass på kjøkkenet, kan det være lurt å sette opp en praktisk plass for snacks og drikke som vil tjene som en stor klargjøringsområdet for partene. Her kan du piske opp drinker for alle og holde gjestene lykkelig og komfortabelt, samtidig selv organisert og forberedt.

Bruksanvisning

1 Vurdere plassering av vasken når du bestemmer hvordan du setter opp din bar. Hold vasken tett, da området vil bli utsatt for søl og kondens. Jo nærmere du er til vasken, jo lettere vil det være å holde området rent. Vurder også hvor dine gjester og familie samles. Plassere baren på en slik måte at du kan møte andre og delta i samtalen.

2 Gjør plass i skap over eller under disken. Du trenger minst en hylle å stå brennevin og en som å legge vinflasker på sine sider. Hvis skapdører er glass, kan du vurdere å erstatte glasset med ugjennomsiktig glass eller en solid innfelt. Lys kan være skadelig for smaker av noen brennevin og vin.

3 Vær ærlig med deg selv om hvilke typer cocktails og drinker du forventer å tjene. Du vil ønske å ha de riktige briller klar, men kanskje ikke har plass til alle typer glass. Martini glass er allsidig og kan brukes til margarita og andre cocktails. Pjolter glass kan også brukes som juice briller. Holde disse i overskapet slik at du enkelt kan hente en uten å måtte bøye seg ned.

4 Installer et lite kjøleskap i skapet under, hvis det er ledig plass. Dette er spesielt nyttig hvis baren er relativt langt fra stort kjøleskap. Fyll lite kjøleskap med hvitvin, øl og juice. Dette er også et flott sted å holde alkoholfrie godbiter for barn, for eksempel sjokolademelk og vann med kullsyre. Du kan også holde garnityr som oliven og lime.

5 Oppbevar redskaper i en av to skuffer innen rekkevidde. Kjøkkenutstyr bør inkludere en korketrekker, flaskeåpner, tang og paring kniver. Hold en liten skjærebrett og tannpirkere der, samt spesialiteter som en vin aerator og flaske toppers.

6 Hold håndklær og vaskekluter i den andre skuffen.

7 Plasser snacks i de store serverer boller og legg dem på høyeste hylle. Dette kan inkludere poser med nøtter eller pretzels eller kjeks. Legg slike elementer i mindre godteri retter å tjene.

8 Oppbevar andre verktøy som en blender og shaker i de resterende skapplass. Hvis det ikke er plass, eller hvis du liker utseendet på disse verktøyene, holde dem på disken.

Hint

  • Envision hvordan du ønsker å bruke plassen og holder hvert verktøy i en praktisk plass. Også tilpasse området for å passe din smak. Hvis du liker vin, holde alle vin tilbehør sammen. Lagre ost kniver og spredere i nærheten og holde ost og oliven sprer i kjøleskapet, for eksempel.

© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com