Hvordan Isoler en kald luft lekkasje rundt klimaanlegg

August 11

Hvordan Isoler en kald luft lekkasje rundt klimaanlegg


Under kalde vintermånedene, kan du ønsker å forlate klimaanlegget installert i vinduet for å unngå å måtte installere den senere, eller å bruke varmefunksjonen. Hvis mellomrommene opprettet av vinduet klimaanlegget installasjon er ikke satt riktig, kan det kjølig eller varm luft fra innsiden av hjemmet lekke ut eller kaldt vær kan lekke i. Air condition-systemer leveres med vær sel og L parentes, men hvis enheten mangler disse, kan du plukke dem opp på den lokale jernvarehandelen.

Bruksanvisning

1 Demonter klimaanlegget fra vinduet og sett det til side.

2 Åpne vinduet der enheten vil bli installert. Mål avstandene mellom vinduskarmen og vindusrammen. Cut strimler av været segl som er de samme lengdene som vinduskarmen og ramme. Skrelle ryggen av været strimler og trykker på vinduskarmen stripen mot vinduskarmen og vindusrammen stripen mot vindusrammen.

3 Sett klimaanlegget tilbake inn i vinduet og lukke det åpne vinduet ned i vinduet enhetens øverste rekkverk.

4 Sett L braketter på toppen av det åpne vinduet for å forhindre den fra å åpnes. Plasser L parentes i hjørnene opp mot vinduskarmen sidene og toppen av det åpne vinduet. Bor hull gjennom brakettene inn i vinduskarmen. Sette inn skruer i hullene og tråd skruer gjennom brakettene og inn i vindusrammen.

5 Mål toppen av det åpne vindu og skjære en strimmel av vær forsegle nøyaktig samme lengde. Skrell slakke av på stripen og sett den mellom den stasjonære vinduet og toppen av det åpne vinduet, slik at luft siver gjennom åpningen.

6. Mål avstanden mellom luftkondisjoneringsenheten og det åpne rommet som skapes mellom denne og vindusrammen på begge sider. Kuttede strimler til å passe langs toppen, bunnen og kanten av vindusrammen på hver side. Skrell slakke av stripene og trykk strimler mot rammen, terskel og ramme. Trekk trekkspill paneler ut fra sidene av klimaanlegget og plassere dem over toppen av forseglingen.

7 Tråd skruene gjennom hullene trekkspill panelet og inn i rammen for å feste dem ned og hindre luft fra å lekke gjennom.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com