Hvordan å drepe bakterier på bad overflater

August 27

Hvordan å drepe bakterier på bad overflater


Badet kan bli et fristed for mugg, bakterier og andre bakterier siden bad overflater er nesten kontinuerlig dynket med vann. Unngå å puste inn mugg og plukke opp andre bakterier på badet ved regelmessig desinfisering den med hvit eddik, et ikke-giftig, miljøvennlig rengjøringsmiddel. Et alternativ til kommersielle rengjøringsmidler som kan inneholde giftige stoffer som potensielt kan skade deg, så vel som miljøet når de vasker ned i avløp, dreper eddik surhet de fleste bakterier og mugg.

Bruksanvisning

1 Fjern alle elementer fra bad tellere, vasker, badekar / dusj, toalett rygg og bord. Legg dem i et trygt område hvor de ikke blir ødelagt eller tråkket på mens du gjør rent.

2 Lag en rengjøring løsning med 1/4 kopp hvit eddik for hver kopp vann som brukes. Hell blandingen i en sprayflaske og rist godt.

3 Spritz alle overflater, en av gangen, med løsningen. Tørk løsningen opp ved hjelp av en ren klut eller tørkepapir. Skrubb noen områder med ekstra mugg eller såpe avskum med en ren klut eller skrubbe børste.

4 Støv baking soda over ekstra sotete flater og spritz eddik på toppen for å gjøre en sprudlende løsning. Skrubb berørte områder med kratt pensel.

5 Skyll natron / eddik løsning av overflater med vann.

Hint

  • Spritz eddik løsning på toalettbørsten for å gjøre en effektiv toalett renere.

© 2021 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com