Slik installerer en Flush Valve

July 20

Slik installerer en Flush Valve


Et toalett som feiler når du flush kan være behov for en ny bunnventilen. Disse ventiler tillater vannet å strømme ut av tanken, som bærer avfallet i bollen i kloakken. Spyleventilen er sammensatt av en rekke ulike komponenter, inkludert ventil krage, klaffen og overløpsrøret. Selv en amatør rørlegger kan installere en ny bunnventilen trygt og raskt.

Bruksanvisning

Fjern den gamle Flush Valve

1 Slå av vannforsyningen til toalettet tank. Denne er plassert på veggen bak toalettet. vannavstengningsventilen kan identifiseres fra slangen som fører fra ventilen til tanken. Drei knotten på enden av ventilen med klokken for å kutte av vannforsyning til tanken.

2 Ta av tanklokket. Skyll tanken. Fortsett å holde håndtaket ned etter flush å holde bunnventilen åpen og la alt vannet inne for å unnslippe. Hvis det er nødvendig, kan du holde spyleventilklaffen åpen med en hånd.

3 Tørk opp eventuelle gjenværende vann inne i tanken med et håndkle. Fjern tanken tilførselsslange med en skiftenøkkel ved å skru koblingen - der den kobles til tanken - mot klokken.

4 Koble overløpsslangen fra toppen av overløpsrøret ved å trekke slangen ut av klemmen som holder den på plass.

5 Koble fra spyle kjeden fra toppen av klaffen. Bruk nebbtang, om nødvendig.

6 Skru festemutteren som ligger på undersiden av tanken som holder spyleventilsammenstillingen på plass. Trekk sammenstillingen ut av tanken.

Installere New Flush Valve

7. Sett spyleventilen og overløp sammenstillingen inn i bunnen av tanken, slik at pakningen sitter godt. Hold den på plass med en hånd. Med den andre hånden, tar plastholderingen og tre den på plass på bunnen av tanken.

8 Koble overløpsslangen til toppen av overløpsrøret ved å feste den på plass med trådklemmen på toppen av røret. Koble til flush spaken kjeden til toppen av klaffen.

9 Pakk innløpet på vannforsyning gjengene i bunnen av tanken med rørlegger tape. Koble vannslangen og fest den med skiftenøkkel eller tang.

10 Gjenopprett vanntilførselen ved å vri forsyning knotten mot klokken. Se tanken og slangen for lekkasjer som det fylles, og stram noen bolter eller koblinger hvis nødvendig.

11 Skyll toalettet og sikre at den nye bunnventilen fungerer som den skal. Sett på toalettet tanklokket.

Hint

  • Med noen toaletter, kan det være enklere å installere og fjerne spyleventilen ved å fjerne flottørstangen og flottøren sammenstillingen fra toppen av påfyllingsventilen. En vinge mutter holder vanligvis dem på plass.
  • Bruk av silikonfett til undersiden av bunnventilen vil bidra til å skape en vanntett forsegling.

© 2021 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com