Hvordan lage en Plumeria Collection

July 28

Hvordan lage en Plumeria Collection


Plumeria trær produserer solide blomster i mange forskjellige farger. Native til Hawaii, er blomstene ofte brukt for å gjøre leis. Selv om du ikke trenger å leve i Hawaii for å starte en Plumeria samling, de vokser best i tropiske klima, krever temperaturer varmere enn 50 grader Fahrenheit for å overleve. Ellers er de enkle planter til å vokse. Starte en samling fra frøplanter kan være svært givende.

Bruksanvisning

1 Brett et papirhåndkle i kvartalene og dempe med varmt vann. Vri ut overflødig vann, er forsiktig med å ikke rive papiret håndkle. Brett fuktig tørkepapir i kvartalene. Plasser Plumeria frø i mellom papirhåndkle folder og sette dem i plast sandwich poser. Bruk ca 12 frø per pose. Plasser posen i et solrikt og varmt sted.

2 Fyll en gallon planter med potting jord. Fjern Plumeria frøene etter to dager, eller når de er grundig fyldige. Plant frøene i jorda ca 1/4-tommers dyp. En 1-gallon planter kan inneholde ca 24 frø.

3 Ta frøplantene fra planter når de har utviklet minst to sett med blader. Plante hver og en i sin egen en-gallon beholder ved hjelp av høy drenering potting jord.

4 Plant plumerias i bakken når de er 2 år gammel. På denne tiden, har noen plumerias begynt blomstringen. Grav et hull for plumeria. Sørg for at det er dypt nok til å begrave anlegget hele veien til sin nåværende settedybde. Sett til side skitt. Trekk plast planter ut av rotsystemet og forsiktig dytte bort det meste av potting jord. Bland potting jord på med skitt fra hullet. Plassere anlegget inn i hullet og dekke det med jord og smuss blanding. Hvis det er nødvendig, sette en stake anlegget for støtte ved siden av.

Hint

  • Vann frøplanter regelmessig. Pass på at jorda ikke tørker ut eller blir for våt.
  • Hvis planting på et kjølig sesong, sørg for å plassere en varmepute under plantene for å holde jorda varm.
  • Gjødsling frøplanter vil hjelpe dem å vokse raskere.
  • Økende plumerias krever minst seks timer med dagslys per dag.

© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com