Grønne Alternativer for oppvarming

August 7

Grønne Alternativer for oppvarming


Miljøvennlige former for oppvarming ikke bare bidra til å gi svar på vår fornybar energi problem, de kan også spare deg for en betydelig sum penger på oppvarming regningen. Det finnes en rekke grønne oppvarming alternativer for ditt hjem, hver varierende i størrelse og hvor mye varme de kan gi.

Air Source Varmepumper

Air kilde varmepumper er solcelledrevne pumper som gir hjemmet ditt med varme. Snarere enn å bruke drivstoff til å varme opp boligen din, bruker en luftvarmepumpe en varmevifte til å absorbere varme fra atmosfæren og overføre den til ditt hjem. Varmepumpen kan brukes til å varme opp boligen din eller gi deg varmtvann.

biomasse Kjeler

Biomasse kjeler produserer drivstoff med stoffer som landbruks- og skogsavfall. Lenge før mennesket brukt fossilt brensel, ble biomasse brukt i form av brennende tre for å generere varme. Biomasse kjeler erstatte gjeldende oljekjel å varme opp vann eller radiatorer. Biomasse kjeler, derimot, har en begrenset levetid som de kan øke våre karbonutslipp.

Gulvvarme

Gulvvarme brukes til å erstatte eventuelle fossile varmeovner i hjemmet som primær varmekilde. En serie av rør på undersiden av gulvet langs bakken til en miljøvennlig kjele, som varmer temperaturen av vannet til en forholdsvis lav varme men en tilstrekkelig grad i stand til å varme huset. Denne formen for oppvarming er en av de billigste grønne oppvarming alternativer.

Solar Water Oppvarming

Solens oppvarming av vann brukes til å gi rundt 60 prosent av det totale varmt vann årlig. Solcellepaneler utnytte solens energi i løpet av dagen for å varme vann, som en av de mest populære formene for energieffektiv oppvarming. Denne prosessen ble allerede i utstrakt bruk i en rekke land i 2011. En elektrisk pumpe beveger vannet fra lagringstanken til solfangere for å varme opp vannet, som deretter rutes til hjemmet.


© 2021 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com