Hvordan lage en silke blomst brudebukett

September 26

Hvordan lage en silke blomst brudebukett


Folk vil betale mye for en silke blomst brudebuketten fordi de er viktige og ser veldig komplisert å lage. Du vil bli overrasket over hvor enkle de er å sette sammen. Ikke vær redd for å rote opp fordi med silke blomster alle feil kan rettes. Det viktigste om noen blomster er at de er vakre uansett hva du gjør med dem. Vet også at det ikke er noen silke blomst lov, det er ingen rett eller galt. Når du er fornøyd med utfallet det er når du vet at de er gjort riktig. Følg fremgangsmåten nedenfor og lære å sette en silke brudebuketten sammen som en profesjonell floral designer for en brøkdel av prisen.

Bruksanvisning

Hvordan lage en silke blomst brudebukett

1 Gå til butikken og velge silke blomster. Her er noen ting å huske på. De fleste bruder foretrekker hvite blomster, men i fotografier blomstene vil gå tapt på bakgrunn av den hvite brudekjolen. Hvis du bruker hvit, så det ville være en god idé å også sette noen blader eller pastellfargede bånd for å matche fargene i brude partiet. Du kan også velge å legge litt farget babyens pust i mellom blomstene, eller stephanotis med en liten perle klistret til sentrum, eller til og med noen fargede illusjon tilsløring materiale.

2 Sett en dråpe lim der stammen møter skum i holderen. Det finnes to typer bukett holdere, har en Styrofoam for kraftigere stammer av silke blomster og den andre bruker en grønn blomsterbutikker skum. Du kan bruke heller, men blomsterhandler skum vil ikke holde blomstene godt hvis du tar dem inn og ut for posisjonering fordi stilkene vil forlate store hull i den. Styrofoam er mer tilgivende av omorganisere. Uansett hva du velger kan det ikke være en dårlig idé å sikre stammen til skum med en dråpe eller to av lim. Bare gjøre det når du er sikker på blomsten plassering.

3 Skjær stilkene av blomstene med wire cutters husk at jo lenger stilkene er, jo flere blomster du må bruke for å gjøre buketten. Start med om lag 3 inches av stammen. Hvis du ønsker en kaskade form, vil du la de nederste blomstene noen inches lenger. Ikke vær redd for å klippe dem feil. Hvis de er for lenge kan du alltid kutte mer, og hvis de er for korte kan du feste stammen med floral tape og ingen vil noensinne vite forskjellen.

4 Plasser silke blomster i holderen med tanke på formen du ønsker å ende opp med. Du vil på dette punktet har mellomrom mellom blomstene der du kan se gjennom til skum. Det er der fyllstoff kommer i. For babyens pust kan du klippe små bunter av det og vikle kabelen fra floral hakke rundt stammen deler og bruke tre hakke å sette det inn i skum. Legg en bit av filler av gangen til du oppnår den effekten du ønsker. De viktigste blomster bør ikke overlapper hverandre og mellomrom i mellom dekket med hva fyllstoff du bruker. Vær oppmerksom på de sidene hele buketten, med mindre det er filler der vil du kunne se skum fra siden. Håndverksbutikker har også blonder stykker som du kan skli over håndtaket for innehaveren til å dekke disse sidene.

Hint

  • For å gjøre filler fra illusjonen tilsløring, kutte materialet inn i en sirkel på størrelse med en kaffe kan lokk. Du trenger flere lag med sirkler for hver brikke, fire er vanligvis nok. Plasser lagene oppå hverandre og med fingrene knipe og samle på midten og vikle kabelen fra en floral hakke rundt som midten, slik at pick å opptre som en stilk, slik at du kan plassere den i holderen.
  • For å gjøre buer som fyllstoff ta båndet du har valgt og klemme det om en halv tomme fra slutten. Husk at du alltid vil ha riktig side opp. Lage en løkke og forlenge båndet for å lage en andre løkke i den motsatte retning. Ta med bånd til fingrene som klemming og holder på midten og vri slik at din høyre side er fortsatt opp. Gjenta denne prosessen til du har minst fire til seks løkker i hver ende. Klippe båndet og bruke ledning del av floral hakke å feste båndet du knipe. Vikle kabelen så tett som mulig, slik at pick å bruke som en stilk. Deretter kan du trekke sløyfene for å gjøre baugen perfekt.

© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com