Hvordan lage din egen naturlige Cats Repellant

July 9

Hvordan lage din egen naturlige Cats Repellant


Ikke misforstå. Jeg elsker katter, men ikke når de er feral og avføring i min grønnsakshage eller merking min inngangsdør som sitt territorium. Min løsning? Jeg gjør mine egne naturlige katter repellant. Min hjemmelaget katt repellant er lett å lage, sikker, økonomisk og, for meg, har vist seg effektive.

Bruksanvisning

1 I en medium bolle, forsiktig blande sitron duftende oppvaskmiddel såpe og lakserolje, og deretter legge en kopp vann.

Jeg foretrekker å bruke en naturlig formulert oppvaskmiddel såpe for min egen naturlige katter repellant. Dette ville være en såpe med vegetabilsk olje i stedet for petroleum oljebase, og en som bruker virkelige sitronolje.

Du kan kjøpe lakserolje på de fleste helsekostbutikker eller apotek.

2 Hell forsiktig hjemmelaget katt repellant blandingen i ren sprayflaske.

Hvis du kan bruke en resirkulert sprayflaske, alle bedre!

3 Spray din naturlige katter repellant rundt omkretsen eller hjemme eller på verksted hvor kattene ofte. Hvis du ikke har en sprayflaske, kan du suge gamle svamper i katter repellant løsning tørk eller dryppe på løvverk eller berørte områdene.

Påfør hjemmelaget katt repellant jevnlig, spesielt etter regn eller hvis området har blitt vannet av sprinkleranlegg.

Hint

  • Jeg fant feral kattene i nabolaget mitt var å unngå huset mitt i løpet av en uke eller så av mitt ved hjelp av denne katten repellant oppskrift. Når kattene sluttet å komme rundt jeg ikke har måttet bruke katter repellant så ofte. Jeg håper du har like flaks!

© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com