Hva er verdens største Brown House Snake?

July 1

Hva er verdens største Brown House Snake?


Den vanlige brune huset slange (Lamprophis fuliginosus) er blant de største brune huset slanger, måling til rundt 4 fot lang. Det er en viktig innbygger i hele Sør-Afrika. Dette nonvenomous arter av slange forbruker gnager skadedyr uten å skade mennesker. De unge constrictors lever av øgler og frosker før de er store nok til å håndtere rotter og mus.

Brown House Snake Beskrivelse

Den brune huset slange (Lamprophis fuliginosus) er muskuløs, slank og er lys brun med en rødbrun øverste linjen; eldre slanger har en tendens til å være mørkere i fargen. Slangens mage er lys brun eller kremhvit. En sølv linje går på tvers av hodet, strekker seg gjennom øyet, vanligvis stoppe før som strekker seg ned i legemet av slangen. Brown House slanger har en vane for å treffe når de føler seg truet. Den beste måten å håndtere denne aggressive slange er å gå bort.

Brown House Snake Habitat

Denne arten trives rundt der folk bor. De får sitt navn fra sin vane av å leve i eller rundt menneske etablissementer. Fordi de mangler gift, slik at de kan leve rundt hus og i skur utgjør ingen trussel for mennesker; deres appetitt for skadedyr gnagere er mer enn nok grunn til å la dem være alene. I villere områder, brune huset slanger lever blant steiner og lignende rusk.

Brown House Snake Reproduksjon og Predasjon

Om sommeren, legger hunnene egg i blad søppel. Eggene klekkes rundt tre måneder senere. Ugler, hauker, falker, større slanger, pattedyr og større reptiler alle spise brune huset slanger.

Captive Brown Hus Snakes

Brown House slanger og deres pårørende er populære blant slange-elskere. En gang i fangenskap med forsiktig håndtering, brune slanger temme ned raskt. Sitt vanlige kosthold består av både levende og frosne gnagere. Små slanger kan mates insekter, amfibier og pinky mus.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com