Grunner til at en termostat kanskje ikke virker

June 19

Grunner til at en termostat kanskje ikke virker


Termostater måle temperaturen i hjemmet eller på kontoret; de er koblet til varmesystem, air condition eller begge deler. Det finnes en rekke grunner til en termostat virker kanskje ikke riktig, noen som du kan løse selv. Men når du er i tvil, er det best å kontakte en profesjonell for sikkerhetsmessige grunner.

Problemer med bakplate

Når termostaten er bakplaten er ikke helt inntil veggen, kan det hende at termostaten utføre uberegnelig, gir bare en del av en skjerm eller vise en endring temperatur. Det kan også føre til en mangel på bevegelse i bryterne eller hindre termostaten dekselet lukkes. For begge situasjonene, fjerne termostaten enes festeskruer og sikre at bakplaten er flatt mot veggen. Sett inn skruene nøye; hvis de er bundet for hardt, kan de deformere bakplaten.

Lokasjon

En termostat lesing kan påvirkes av sin beliggenhet. For eksempel, hvis det ligger ved siden av en dør eller et vindu, vil temperaturen endre seg dersom enten er åpnet eller lukket. Termostater som lokalisert i nærheten av varmekilder som peiser, vannrør eller hvilken som helst enhet som produserer varme vil også gi unøyaktige målinger, så vil termostater som mottar mye direkte sollys. Holde termostaten i nærheten av plasseringen av filteret slik at det kan gi nøyaktige målinger av den omkringliggende luft og ikke påvirkes av variable kilder.

lave Batterier

En ikke-fungerende termostat kan rett og slett må batteriene skiftes. Hvis termostaten er batteridrevet og oppvarming eller klimaanlegg er i orden, men visningsfunksjonen for termostaten din ikke er det, bør du bytte ut batteriene. Hvis visningsfunksjonen fortsatt ikke fungerer, kan det hende du trenger en ny enhet. Det er også en god idé å sjekke strømbryteren og bryteren før du ringer på en profesjonell.


© 2021 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com