Hvordan kan jeg drepe mold i plenen min?

September 13

Mold er mer vanlig i plenen enn folk er klar over. Dessverre er det mange som ikke vet at de har en mold problem, og er ikke sikker på hvordan det ser ut. For folk som tror de har en gress mold problem, gjør et søk på nettet for å finne ut om det de ser er en form og hva slags mugg det er, er det første skrittet til å behandle den. Det er viktig å behandle det fordi det kan spores rundt (inkludert inne i hjemmet) og kan være farlig for alles helse, inkludert barn og kjæledyr.

Mold og Alger

Det kan være vanskelig å skille fra mugg og alger fra hverandre. Begge kan skje på en plen og begge kan ødelegge utseendet. Det er flere grønne varianter, men heldigvis kan de begge bli behandlet med relativt enkle hjemmelagde løsninger.

Eddik

Fyll en bøtte med destillert hvit eddik. Du trenger en skrubb børste som du ikke bryr deg om. Jeg vil ikke anbefale å bruke en skrubb pensel som du vanligvis bruker til å rengjøre hjemmet ditt. Det er lurt å kaste skrubbe børste bort når desinfisering er gjennomført for å sikre at du ikke spre mold. En skrubbebørste kan finnes på de fleste dollar butikker eller rabatt butikker som Dollar General. Eddik vil nesten alltid drepe alger og vil drepe mold rundt 90 prosent av tiden.

Dypp børsten i eddik og begynne å skrubbe på mugne delene i plenen. For mindre områder, kan en spray flaske eddik brukes, men hvis en stor del av tunet er dekket av mugg, trenger du en bøtte. Hvit eddik er ganske billig (vanligvis $ 1 eller $ 2 for en gallon), så får mye av det.

Når alle områder har blitt skrubbet godt, tømme bøtte med eddik ut og fylle den opp med friskt vann. Ved hjelp av en kast-stor svamp (igjen, fant på dollar eller rabatt butikken), skyll det berørte området ved å dyppe svampen i ferskvann og tørke av området ned, skylle svampen ofte. Bruk en kast-fille for å tørke området godt. En pakke med 18 vaske klær kan kjøpes for under $ 5 på Wal-Mart.

Dersom mold har spredd seg til vegger og andre elementer, følg instruksjonene ovenfor, men bruk en slange til slange ned veggen eller elementet og deretter sørge for å tørke den godt.

Hvis Eddik virker ikke

Hvis eddik ikke gjøre triks, bruker 50 prosent blekemiddel og 50 prosent vann. Bland sammen i en bøtte og igjen søke med en skrubb børste på samme måte som du gjorde før. Sørg for å bruke klær du ikke bryr deg om, fordi det er sannsynlig at du vil få blekemiddel splatter på klærne. Noen mennesker bruker bare to kopper blekemiddel til en liter vann, men standarden blandingen er halvt om halvt.

Hvis eddik og blekemiddel ikke gjøre triks, må du bruke en soppbehandling som du kjøper fra et hjem forbedring eller hagesenteret. Ta et bilde av den infiserte områder eller sørg for at du kan gi en god beskrivelse og snakke med noen som kan hjelpe deg å avgjøre hvilken behandling som fungerer best. Følg anvisningene på pakken for behandling av plenen.


© 2021 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com