Hvordan Paint Laminat benkeplater med Melamin Paint

July 30

Hvordan Paint Laminat benkeplater med Melamin Paint


Melamin maling er en tykk, super-klebrig maling som hefter godt til glatte overflater som laminat benkeplater. Malingen er spesielt egnet for bruk på benkeplater, fordi på en horisontal flate det er selvutjevnende, noe som betyr at du kan bruke denne malingen med nesten ingen drypp, pensel eller andre feil. Fordi malingen er tykkere enn andre malinger, er det litt vanskeligere å jobbe med. Tørketiden er lengre enn lateksmaling, og det vil ikke rydde opp så lett. Malingen tørker til en slitesterk overflate som vil forvandle dine tellere med svært liten innsats og kostnader.

Bruksanvisning

1 Kombiner Trisodium fosfat (TSP) og vann i henhold til de forhold foreslåtte på emballasjen. Fukt en klut med løsningen. Tørk av laminat for å fjerne skitt og rester.

2 Fyll bulker og riper i laminat med tre kitt. Sett en spiseskje med tre kitt på en sparkel og fyller plassen, skraping kniven over området for å fjerne overflødig kitt. La kitt tørke.

3 Sand hele laminat benkeplate med middels sandpapir. Skape en liten mengde av tekstur til overflaten for å hjelpe primer holde. Fjern slipestøv med en fuktig klut.

4 Fyll en maling panne med en primer egnet for glatte overflater. Bruke primer i et tynt, jevnt lag ved hjelp av en glatt valse skum. La primeren tørke i fire timer.

5 Maling laminat med melamin maling. Påfør malingen følge instruksjonene fra malingsprodusenten. Produsenten vil anbefale søknaden med rull eller pensel. Påfør to tynne strøk med maling. La siste strøket tørke over natten.

Hint

  • Hold tynner på hånden når du arbeider med melamin maling. Søl og maling splatter bør ryddes opp umiddelbart med en fille og en liten mengde maling tynnere.

© 2021 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com