Hvordan upholster en Seat Cushion

June 26

Møbeltapetsering en setepute i nytt stoff kan være en rask og enkel måte å gran opp en favoritt stol eller legge til en fargeklatt til spisestuen eller uteplass. Det er også ganske lett.
Bare grunnleggende sy ferdigheter som kreves, og det viktigste aspektet ved Utleie av kontor- sitteputer er å sikre at målingene er korrekte. I tillegg må du velge et slitesterkt materiale som passer for prosjektet og for hvor mye bruk stolen vil motta.

Bruksanvisning

Preparat

1 Brett stoffet med de "riktige" sidene sammen og legge ut flat.

2 Hvis mulig, fjerne eventuelle eksisterende deksler på puten. Hvis dette ikke er mulig, eller du planlegger å dekke eksisterende dekke, trimme noen overflødige tråder, bånd, volanger, etc., for å skape den jevneste mulig overflate.

3 Plasser seteputen på stoffet og spor rundt det med merking blyant. Dette vil sikre at du får riktig størrelse og form for pute.

4 Mål tykkelsen på puten.
For puter som er en tomme tykk eller mindre, legge til 1/2 tommers til alle sider av det mønsteret du nettopp spores.
For puter som er tykkere, måle strimler av stoff tykkelse (pluss 1/2 tommer) og lengde (pluss 1/2 tommer) fra puten.
For eksempel vil en 12-tommers firkantet pute som er 3 inches tykk krever fire strimler av stoff måler 12 1/2 inches lang og 3 1/2 inches bred.

5 Klipp ut stoffstykkene for seteputen.

Sying Tynnere Seat putetrekk

6 For sitteputer som er en tomme tykk eller mindre, pin høyre side av både mønster stykker sammen.

7 Sy dem sammen på tre sider, og etterlater den fjerde siden åpen. Om ønsket kan på dette stadium sy en glidelås på den fjerde side.

8 Trim overflødig tråder eller stoff, og drei lokket høyre side ut.

9 Sett seteputen inn i dekselet.

10 Bruke en nål og tråd, sy åpningen lukkes for hånd. (Eller bare zip den opp.)

Sying Tykkere Seat putetrekk

11 Place to av de fire stoffstrimler som vil danne sidene av dekselet med de "riktige" sidene sammen. Sy sammen langs den ene kortsiden.

12 Åpne lang stripe opp, og plassere en annen stripe på den motsatte enden av en stripe --- igjen med "riktige" sider sammen. Sy langs denne kanten. Gjenta denne prosessen med alle fire strimler før du har dannet en firkant (eller annen form, avhengig av pute).

13 Pin denne plassen (alle de "riktige" sider fortsatt vendt innover) til "riktig side" av en av de stoff mønster stykker. Sy disse delene sammen langs alle fire sider.

14 Pin plassen til den "riktige" siden av den andre mønster stykke. Denne gangen, sy bare langs tre sider, og etterlater den fjerde siden åpen.

15 Trim overflødig tråder eller stoff, og drei lokket høyre side ut.

16 Sett seteputen.

17 Bruke en nål og tråd, sy den fjerde siden lukket hånd.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com