Hvordan endre et kullfilter i en Range Hood

June 28

Hvordan endre et kullfilter i en Range Hood


Mange nyere spekter ha kullfilter. Disse filtrene er spesielt designet for å kontrollere og fjerne lukt. Kullfilter ikke erstatte mesh filtre på en rekke hette; i stedet, de fungerer sammen med mesh filtre. De fleste produsenter anbefaler erstatte kullfilteret minst en gang i året.

Bruksanvisning

1 Fjern metallfilteret å få tilgang til kullfilteret. De fleste mesh filtre har faner som holder dem på plass; skyver fanene over og ta ut filteret.

2 Trekk ned front midtre delen av kullfilter. Filteret vil skli fra feste fanene som ligger på baksiden. Kast filteret. Det kan ikke rengjøres eller brukes på nytt. Noen filtre vil ha klemmer. For å fjerne disse filtrene, trykker innover på klemmer til filteret kommer gratis.

3 Rengjør maskefilteret grundig. Den ideelle tiden å rengjør filteret er når du erstatter kullfilteret. Rengjør den med varmt vann og en liten mengde oppvaskmiddel.

4 Installer den nye kullfilter. Fest filteret ved den bakre, fôr opp kategoriene og knipser den fremre delen på plass. Hvis det har klemmer eller faner i front, engasjere dem til å holde det nye filteret på plass.

5 Vent til maskefilteret tørke, og sett den på plass. Skyv tappene tilbake over filteret for å sikre det.

Hint

  • Noen mesh filtre er ikke holdes på plass av faner. For disse variantene, skyv filteret fremover, skyv den tilbake for å fjerne det fra festet.
  • Pass på at du kjøper et kullfilter i riktig størrelse for din rekkevidde hette. Det er som regel best å feste med fabrikk erstatninger.

© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com