Hot Pink Room Ideer for en Teen

September 17

Hot Pink Room Ideer for en Teen


Din datter vokser opp, og du vil at hun skal ha et rom som passer hennes stil. En sjokkrosa soverommet er en spennende idé for en jentete jente, og alt som trengs er maling, stoff og din fantasi. Det finnes en rekke rom ideer å velge mellom, så diskutere mulige ideer med henne. Få henne innspill og også rekruttere henne til å hjelpe deg med å designe og dekorasjon prosessen.

Mote

Lag en hot pink fashion-themed rom for tenåringen din. Veggene blir malt i fet rosa. Den laken og dyne sett kan være en blanding av hvit og varm rosa sateng, supplert med hvite marabou lampeskjermer. Bruk kaste puter i hele rommet med fasjonable bilder, bilder av leppestift og andre typer makeup. Ramme utskrifter på veggen av høyhælte sko, parfymeflasker, couture kjoler og vintage dekker av moteblader som Vogue.

dyreprint

Bruk dyreprint i tenåringens hot pink room. Trykkene som best utfyller fargen er sebra eller leopard. Cover lampeskjermer med sjokkrosa, dyremønstret stoff og bruke det samme mønsteret hele rommet i pynteputer, løpere og matter. Sengetøy kan holdes nøytral og hvit med en dyne i samme sjokkrosa, dyremønster. En alternativ idé er å bruke svart laken og putevar med en satin svart dyne.

preppy

En annen idé for tenåringen din er å skape en mer preppy rosa rom. Innlemme Kelly grønn med sjokkrosa for å skape denne looken. Bruk flere mønstre i hele rommet, i sjokkrosa selvfølgelig, som madras, prikker og pledd. Madras er det perfekte mønster for en dyne --- holde den sjokkrosa med hint av grønt og legge til hvit og varm rosa polka-prikkete kaste puter. Sett en rosa kant rundt toppen av veggene.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com