Hvordan lage en markise Valance

August 27

En markise Valance er en søt vindu behandling for et rom som bringer en liten bit av utendørs i. De nederste brytende prosjekter ut fra vinduet litt, og gir deg følelsen av at du nyter en spasertur ned en hyggelig liten markedsgate. Valance er formet primært fra 3 grunnleggende deler: En for forsiden og de to vinklede sidene. Den bruker også to stenger: En for toppen og en med en større avkastning for å sette den lenger bort fra vinduet på den nederste kanten. Forteltet Valance er foret slik at den kan ligge pent og for å unngå skygge av stengene under. Dette mønsteret er for den grunnleggende strukturen i en markise Valance. Du kan legge til scalloped eller geometriske formede kantene til deg hvis du ønsker det.

Bruksanvisning

1 Fest gardinstenger. Fest stang med 3-1 / 2 tommer tilbake ved toppen av vindusrammen. Fest stangen med 5-1 / 2 tommers retur 10 inches under den øverste stangen.

2 Tegn siden mønster på avisen. Tegn en 6-1 / 2 tommers bredt etter 2-1 / 2 tommers høye rektangel. Koble en linje som strekker seg fra en 2-1 / 2 tommers side som er 11-1 / 2 inches lang, noe som gir deg en total lengde på 14 inches. På toppen av den 14 tommers linje, tegne en 4-1 / 2 tommers linje som er parallell med 6-1 / 2 tommers bunnlinjen. Ved slutten av den øverste linje, feste til den siste 2-1 / 2 tommers linje av begynnelsen rektangelet nedenfor. Klipp ut mønsteret og sammenligne den med side avkastning på din gardin stang. Det bør være en 1/2-tommers ekstra på alle sider for et sømmonn. Juster mønsteret om nødvendig.

3 lags forteltet Valance stoff med de rette sidene sammen. Pin side mønsteret til stoffet og kuttet ut. Lag dine fôr stykker med rette mot rette. Pin side mønsteret og klipp ut.

4 Mål foran bredden av vinduet gardinstenger og legge en tomme for et sømmonn. Klipp et stykke markise stoff med breddemål med 13 inches lang. Skjær et stykke ved hjelp av fôr stoff.

5 Legg forteltet stoffet foran høyre side opp på flatt underlag. Lå et sidestykke til høyre side ned på den korte enden av forteltet foran. Matche den vinklede siden og pin. Sy festet kanten med en 1/2-inch sømmonn. Gjenta for motsatt ende av forteltet stoff foran ved hjelp av den andre siden stykket. Trykk sømmene åpen.

6 Gjenta trinn 5 for fôr stykker.

7 Legg den sydd markise foran til høyre opp på arbeidsflaten. Plasser sydd fôr høyre side ned på toppen av forteltet foran. Match kantene og pin. Mark 1/2 tommers ned fra toppen sidene av markise fôr, hoppe 1-1 / 2 inches og merke igjen. Mark 2-1 / 2 inches opp fra bunnen på sidene av markise fôr, hoppe 1-1 / 2 inches og merke igjen.

8 Sy markise foran og fôr sammen med en 1/2-inch sømmonn. Starter på et topplag, sy en 1/2 tommers, hoppe 1-1 / 2 inches og sy halvveis ned på siden. Legg igjen en 4-tommers delen unsewn for å snu markise høyre side ut på denne siden bare. Fortsett å sy til det første merket, hoppe 1-1 / 2 inches og sy til slutten av siden. Gjenta på den andre siden av forteltet. Sy over bunnen og toppen av forteltet Valance.

9 Clip hjørnene av markise Valance og ta til høyre side ut gjennom fire-tommers åpning på den ene siden. Trykk på Valance sømmene. Hånd sy åpningen lukket.

10 Sett gardinstengene gjennom 1-1 / 2 tommers åpninger på siden av forteltet Valance og henge.


© 2021 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com