Hvordan koble en generator til en Dryer Outlet

July 21

En bærbar generator kan være en gudegave i en nødssituasjon, og gir kraft til å holde viktige apparater og systemer i hjemmet arbeids når kraftnettet er nede. Hvis du har kjøpt en generator til hjemmet ditt, er det best å ha en elektriker ledning en generator panel, da dette er den sikreste måten å bruke det. I tilfelle en nødsituasjon, men det er en annen måte å koble din generator til ditt hjem.

Bruksanvisning

1 Slå av hovedstrømbryteren på overbelastningsbryter. Denne bryteren vil bli plassert over bredden av bryterne som styrer bestemte rom. Det er svært viktig at denne bryteren er satt til "Off", eller du kan sende strøm ut av hjemmet i de omkringliggende kraftledninger.

2 Slå alle de individuelle effektbrytere til "Off". En bærbar generator vil ikke ha tilstrekkelig kraft til å kjøre hele hjemmet, så du vil bare være i stand til å drive enkelte apparater og soner.

3 Plugg generatoren utløp kabelen inn i tørketrommelen pluggen.

4 Slå på generatoren. Utvise ekstrem forsiktighet og sørge for at generatoren er plassert borte fra hjemmet slik at eksosen ikke inn i huset.

5 Slå på utvalgte rom eller enheter du vil bli strømtilførselen ved å dreie effektbryter for det bestemte rommet på. Ikke overskrid effekten trekning av generatoren.

Hint

  • Denne metoden bør bare brukes i ytterste nødsfall. Unnlatelse av å slå av hovedstrømbryteren i hjemmet kan føre til elektrisk støt av linjemannen jobber i ditt område.

© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com