Slik fjerner Tjære Fra Carpet

July 22

Slik fjerner Tar flekker fra Carpet. Hvis du har en stygg tjære flekk på teppet, har du en ganske alvorlig situasjon. Tjære er en av de vanskeligste å fjerne flekker fra teppet. Før du trekke deg til å kjøpe splitter nytt teppe, prøve å fjerne flekken selv. Det er noen tepperensemetoder som kan kvitte seg med tjære flekken.

Bruksanvisning

1 Få et hjem renseri kit. Disse pakkene er tilgjengelige på dagligvarebutikker eller lavpriskjeder. Sørg for å kjøpe ikke-brennbar tørr rensevæske. Hell væsken på en bomullsdott eller hvit klut og trykk ned på tjære flekken. Hold klappe og trykke til tjæren er borte.

2 Prøv en løsemiddelbasert rengjøringsmiddel som Goof-Off eller Goo Gone. Forsiktig klapp flekken og trykk den med sterk, fast trykk inntil tjære løfter.

3 Kjøp en heavy-duty flytende desinfeksjonsmiddel som Lestoil. Denne typen renere bryter opp fett og flekker.

4 Dra til bilindustrien gangen og kjøpe en tjære og bug fjerner beregnet for biler. Følg instruksjonene for tjære fjerning. Det kan være lurt å teste asfaltfjerner på en skjult oppdatering av teppet før du bruker den på tjære flekken, siden disse typer rengjøringsmidler er laget for bruk på biler, ikke teppe.

5 Kjøp et teppe spot fjerning kit. Funnet hjemme forbedring butikker, støvsuger butikker eller på Internett, disse pakkene inneholder profesjonelle flekkfjernings materialer.

6 Kontakt et teppe-rensing profesjonell. Hvis tjære klamrer seg fast for harde livet, stole på ekspertene. Tross alt, er det mye billigere å betale for å ha teppet profesjonelt renset enn å kjøpe nytt teppe. En ekstra bonus er at du rengjør alt teppet, ikke bare et sted med tjære.


© 2021 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com