Hvordan å grave et hull for din i bakken basseng

July 25

Hvordan å grave et hull for din i bakken basseng


Du kan spare deg selv en betydelig sum penger ved å kjøpe en i bakken basseng kit og montere det selv. Å ha et basseng sittende fast utføre arbeidet for deg kan doble kostnadene for prosjektet, avhengig av størrelsen på bassengbunnen. Grave hullet for bassenget selv er en stor jobb, men kanskje ikke fullt så vanskelig som du kanskje tror.

Bruksanvisning

En søke om tillatelse fra din lokale bygg og zoning myndighet før du begynner å grave hullet ditt. Du må tilfredsstille lokale byggelover og søke om tillatelse til å utføre arbeidet i de fleste stater.

2 Velg plasseringen av din i bakken basseng. Velg et sted som kommer til å få rikelig med sol mesteparten av dagen. Du bør unngå å grave din pool til lav land. Pools lokalisert i lavtliggende land kan være utsatt for flom.

3 fastslå dimensjoner av din i bakken bassengbunnen. Du skal ha blitt gitt disse ved bassenget basen produsenten. Hvis du ikke var, må du måle høyde, lengde og dybde av alle deler av bassenget så nøyaktig som mulig.

4 Grav hullet med en gravemaskin. Hvis du ikke er lisensiert til å bruke en gravemaskin, vurdere å ansette en entreprenør som skal hjelpe deg. Graving hele hullet for hånd vil være en lang og trukket ut prosessen. Du bør jevnlig måle dybden på hullet du grave. Bruk en spade til å legge til og fjerne jord nøyaktig som du arbeider.

Hint

  • Når hullet er gravd ut til spesifikasjonene som er anbefalt av produsenten av bassenget kit eller dine installatører, kan du spørre montører for å begynne arbeidet eller fortsette å bygge bassenget selv. Mange pool systemer vil kreve en betongundergulvet som skal legges på bunnen av hullet, er montering av paneler rundt sin side og base, og en keramisk overflate med trinn.

© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com