Hvordan Spray lakk Finish

September 21

Hvordan Spray lakk Finish


Lakk kan skape en svært attraktiv finish på overflater i hjemmet, for eksempel dine kjøkkenskap. Imidlertid har en tendens til å tørke lakken hurtig og har en tendens til å sprekke eller synke når den brukes på feil måte. For å gjøre disse problemene mindre sannsynlig, kan du spraye på lakk, snarere enn å pusse det på din overflaten. Sprøyting lakk eliminerer noen potensielle problemer og gjør det mer sannsynlig at du vil bli fornøyd med det endelige resultatet.

Bruksanvisning

1. Hell lakk i en bøtte med et løsningsmiddel, slik som lakk tynnere, og blande dem sammen. Generelt er en blanding av to og en halv fungerer godt. Lakk kan også kjøpes hjemme forbedring butikkene allerede blandet i en sprayflaske.

2 Legg lakken blandingen inn i sprøyteutstyr hvis det ikke ble kjøpt inne i en sprayflaske. Spesifikke instruksjoner for hvordan du legger lakken variere sterkt fra en del av utstyret til den neste, så se i brukerhåndboken for sprøyten.

3 Spray på en tynt lag med lakk - en altfor tykk pels kan synke og sprekke. Lakken tørker raskt. Alltid spray langs korn av de tre, som starter over etter hver linje i stedet for sprøyting og tilbake. Hver ny linje av lakk bør litt overlappe forrige linje.

4 Sand den nylig lakkert overflate, etter at den er helt tørket - opp til fire timer - med 320-sandpapir for å ru opp overflaten.

5 Tørk av overflaten med en tack klut for å fjerne fiber og slipestøv fra lakken.

6. Påfør ett strøk av lakk og vent til den tørke. Den siste strøk kan roughed opp med sandpapir, hvis du liker utseendet, eller det kan glattes ut med en pimpstein, litt maling tynnere, og en tack klut for å oppnå en jevn, mindre fet utseende.


© 2021 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com