Hvordan Kill Hus Mus

October 27

Hus mus kan være reelle skadedyr, spesielt hvis det er flere familier i ett hjem. Det er viktig å eliminere dette problemet raskt og effektivt på grunn av den skade som kan føre til musene på eiendom, husholdningen i seg selv, eller til og med personlig helse. Det finnes flere metoder for å kvitte seg med disse gnagere; noen er mer effektive enn andre. Feller er effektive når bare noen få mus trenger å bli utryddet. Poison er effektivt for større mengder gnagere.

Bruksanvisning

1 Seal opp noen hull større enn en kvart tomme med ikke-plastiske materiale. Plast og metall screening bør ikke brukes fordi de er lett gnawed gjennom. Likeledes bør dør- og vindusrammer utstyres med metall for å eliminere muligheten for gnager. Tetting rundt rør, kan vents og verktøyet kabler utføres med betong.

2 Still feller. Bruk god kvalitet musefeller og sette dem der mus avføring har blitt sett. For å stille inn felle blir metallet U trukket tilbake og holdes på plass med metallstaven; et stykke av mat, vanligvis ost, anbringes i egneområdet.

3 Sjekk feller. Hvis en mus tar agnet, blir metallstangen frigjøres og metallet U fjærene på toppen av musen, vanligvis drepe den umiddelbart. Ved hjelp av en plastpose, plukke opp fellen med musen og plassere den i søpla.

4 Bruk rottegift for store mengder mus. Velg enten antikoagulerende eller ikke-antikoagulant rottegift. Antikoagulantia føre gnager indre blødninger og skader på blodkar. Ikke-antikoagulantia forårsake en rekke effekter, inkludert lammelse, hyperkalsemi og kvelning. Begge er effektive til å drepe mus, men anticoagulents kan føre til blødning.

5 Kast mus som har blitt drept av rottegift riktig. Fordi rottegift er så dødelig, kan de også være potensielt farlig for den økologiske strukturen i det omkringliggende området. Plasser mus i forseglede poser i en overbygd søppelbøtta for å hindre at hunder eller dyr fra inges forgiftet mus.

Hint

  • Mus foretrekker fersk mat over bortskjemt eller harsk mat, så sørg for at feller ha fersk agn.
  • Vær forsiktig når du setter mus feller. Fjærene er veldig sterk og kan bryte en finger når knakk. Dårlig kvalitet feller har løse triggere og kan knipse utilsiktet. Ved bruk av rottegift, sørg for å holde dyr unna det.

© 2021 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com