Southern California Vegetabilsk Hage

October 14

Southern California Vegetabilsk Hage


Southern California mottar en frost bare en gang hver 15 til 20 år, ifølge Hage Trenere. Det betyr at denne delen av staten er ideell for å plante grønnsaker nesten enhver tid av året.

Avlinger

Rotfrukter som gjør det bra i Sør-California inkluderer poteter, reddiker, rødbeter, gulrøtter og søtpoteter. Produktiv vintreet avlinger inkluderer tomater, bønner, vannmelon, squash, okra, gresskar, agurk og aubergine. Upright voksende grønnsaker til planten er mais, kål og brokkoli. Californians kan også være lurt å plante grønnsaker som grønnkål, Chard, spinat, sennep greener og salat.

Jord

Southern California har mange forskjellige typer jord, inkludert leire, sand, leire og granitt. Det er ofte mange varianter av jord innenfor et lite geografisk område. Ikke desto mindre, er landet på dette området generelt frukt, med smusset beholder en høy konsentrasjon av mineraler. Gartnere som er usikker på jord sammensetning kan ha det testet ved et samarbeidende forlengelse kontor.

Vann

Southern California mottar svært lite nedbør i løpet av året, så gartnere må vanne hagene sine for å sikre vekst. Vegetabilske dyrkere bør sjekke med sitt lokale jord og vann bevaring distriktskontor for å se om vanning restriksjoner er i kraft. Mulching en grønnsakshage kan bidra ikke bare med å bevare fuktighet, men også med ugrasbekjempelse.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com