Bygge Koder for en Residential Peis

August 25

Bygge Koder for en Residential Peis


Kommunale byggeforskrifter er mer strengt håndhevet som de forholder seg til peis enn de er for mange andre dekorative tillegg i et hus. Kodene krever det ypperste innen sikkerhetsmessige hensyn fordi selv når en peis er bygget nøyaktig til kode, det representerer en av de største farene inne i en boligbygning. Sjekk alltid med dine spesifikke kommunale koder for å sørge for at du ikke kommer til å være i strid, om du installerer en ny peis eller erstatte en.

Diameter

Et minimum på 50 kvadrat inches er vanligvis nødvendig for diameteren på innsiden av skorsteinen og Røkkanalfôringen og tverrsnittsarealet av peisen. Et metall Stovepipe som er 8 inches i diameter vil møte denne koden kravet.

Murverk Peis Inlet fingerbøll

Murverk skorsteiner må være utstyrt med innganger som har et fingerbøll å hindre kontakten fra enten trekke ut eller utvide utover liner. Det eneste unntaket fra denne regelen er røykkanaler som betjener ildsteder.

Chimney Walls

Vegger av tegl skorstein er nødvendig for å være minst 4 inches tykt. Chimney vegger av betongblokk må være 12 inches tykke.

Gass Lokking armatur

Gass stengeventiler må ikke ligge i skjulte steder eller en ovn plenum. Gassen stengeventil skal være på tilbudssiden av hver gassmåler og må være tilstrekkelig beskyttet mot skader samtidig som det gir tilgang til bruk.

Chimney Høyde

Høyden av skorsteinen vil bli diktert av spesifikke lokale byggeforskrifter, men typisk skorsteiner er pålagt å avslutte minst 2 fot over høyeste punktet på bygningen. Dette punktet må skje innen 10 fot av skorsteinen i alle retninger utover fra det.

Delte Vents

Forskrift forby to apparater fra å være ventilert til samme skorstein. Dette betyr i tillegg en peis kan ikke dele eksisterende skorstein med en gass-ovn.

Brennbart materiale Lagersalg

Det bør være minst 2 inches klaring mellom utsiden av brennbart materiale. I praksis betyr dette at skorsteinen skal være frittstående, uten tre innramming knyttet til den. Gapet mellom taket og skorstenen vanligvis er nødvendig for å bli fylt med et ikke-brennbare plaster og bør også være beskyttet av metallet blink.

Brennbart materiale Rundt Åpning

Brennbart materiale som omgir en peis åpning er pålagt å tillate en tomme klaring for hver 1/8-tommers bakprojeksjons utover fra forsiden av peisen. Forskriften omfatter alle projeksjon ut til en avstand på 12 inches. Wood støping 1,5 inches tykk kan ikke være noen nærmere peisen åpningen enn en fot.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com