Hvordan Påfør en mørk mahogni Stain til kjøkkenskap

September 27

Hvordan Påfør en mørk mahogni Stain til kjøkkenskap


Kjøkkenskap ofte er utsatt for overgrep fra gjentatt åpning og lukking av dørene og fra utvendig rengjøring. Over tid har en tendens til eksisterende finish å falme. Mens malingen dekker tre, en flekk penetrerer veden. Når en beskyttende overflate påføres over flekken, er holdbarheten av skap forbedret og flekken har en tendens til å holde sin farge. Mørk-farget flekk vanligvis må anvendes sammen med flere lag inntil den ønskede farge er oppnådd. Farging kjøkkenskap kan virke skremmende, men prosessen er ganske grei.

Bruksanvisning

1 Tøm skap og løfte noen hyller ut av skapene.

2 Fjern skapdørene skru løs dørhengslene.

3 Sand de flate overflatene på skap og dører med 150-sandpapir for å glatte overflaten og kjedelig eksisterende lakk.

4 Brush lakk remover over områdene av skap og dører du ikke kan få tilgang til med sandpapir med en 2-tommers sash pensel; la lakk remover å løfte den gamle flekken av tre. Bruk gummihansker og åndedrettsvern, og arbeid i et godt ventilert område ved utøvelsen av stripper.

5 Skrap bort lakken rester med en sparkel hvis du brukte en lakk remover. Pass på å ikke utilsiktet huljern veden med kantene på kniven.

6 Skrubb skapene ned med 000 stålull dyppet i white spirit og la dem tørke. Skrubbing skapene ned fjerner eventuelle gjenværende rester fra den gamle lakk, så vel som den kjemiske rester igjen av lakk fjerner.

7 Vask skapene ned med et mildt vaskemiddel og skyll dem med vann og en svamp.

8 Bruk en gel stain til skap og dører med rammen børste hvis skapene er laget av furu. Pine er et mykt tre og raskt absorberer lakk hvis gel flekken ikke er først brukt. Bruk gummihansker og åndedrettsvern, og arbeid i et godt ventilert område ved utøvelsen av gel flekken.

9 Brush ett strøk med beis på skap med rammen børste, tørk overflødig flekken ut av skapene med en lofri klut. La flekken tørke, påfør så flere strøk til ønsket mørket er nådd.

10 Brush ett strøk av polyuretan finish med rammen børste. Tillat mål å tørke, deretter lett sand overflaten med 150-sandpapir. Påfør et andre strøk og igjen lett sand overflaten med sandpapir. Påfør et siste strøk med finish. Ikke sand siste strøket.

Hint

  • Følg produsentens anvisninger når du påfører gel flekken, som produsenten kan anbefale to strøk av flekken.
  • Bruk alltid gummihansker og åndedrettsvern når flekker skap.
  • Kontroller at arbeidsområdet er godt ventilert, som røyk fra kjemikalier er svært giftige.

© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com