Hvordan bygge en elektrisk gjerde for Racoons

October 22

Hvordan bygge en elektrisk gjerde for Racoons


Selv om deres lille håndformet overføringene kan se søt trykt i gjørma, ikke la dem lure deg - vaskebjørn er beryktet inntrengere, ofte søker utrettelig for mat i frukttrær, hager, søppeldunker og komposthauger. Bygge et elektrisk gjerde er en vanlig metode at mange huseiere og ivrige gartnere bruker å utelukke vaskebjørn fra noen av de fristende mat kilder de kan finne rundt eiendommen din, for eksempel mais og melon patcher.

Bruksanvisning

1 Velg fekting wire og et gjerde lader for elektrisk gjerde. Sats på poly wire, en fargerike polypropylen materiale sammenvevd med tynne tråder av metall, som gir en mer synlig elektrisk gjerde for vaskebjørn enn tradisjonelle galvanisert elektrisk ledning. Se etter en solar, batteridrevet eller plug-in 120-volt gjerde gjerdeapparat som er vurdert for bruk med husdyr.

2 Bestem omkretsen av området som du ønsker å bygge en elektrisk gjerde rundt. Marker hjørne legg steder med en boks med spraymaling. Hvis du omkranser en hage, sørg for at gjerdet er langt nok borte fra utsiden rader slik at du nok plass til å passe din trillebår eller roto-tiller uten å berøre wire.

3 Pound metall armeringsstål innlegg i bakken ved hver hjørnestolpe sted. Senker dem ned til en dybde på 8 til 12 inches til jordings ved hjelp av en hammer. Hvis du velger å bruke plast step-in innlegg, bare plassere bunnen av ett innlegg over hver spraymalt område. Tråkk på slitebanen og trykk ned med foten til slitebanen er selv med bakken.

4 Plasser et enkelt lysbilde-on plast isolator på hver hjørnestolpe. Løsne tilbake skruen og skyv isolatorene ned innleggene før de er ca 6 inches fra bakken. Stram plast skruen for å feste hver isolator på plass.

5 Kjør en enkelt strand av elektrisk poly ledningen gjennom sett av isolatorer, dra det stramt før knytte det ut på seg selv når du kommer tilbake til det første hjørnet innlegg. Installere flere metall armeringsstål eller plast step-in innlegg langs ytterkanten av ledningen for å tjene som linje innlegg, finne dem ca 10 fot fra hverandre. Skyv en isolator på hver linje innlegg, skyve dem ned til de er 6 inches fra bakken. Slip poly ledningen gjennom plastkroker på forsiden av hver isolator.

6 Plasser en andre isolator på hver post, finne dem 6 inches over det første settet med isolatorer. Tråd poly ledningen gjennom dette andre settet med isolatorer. Mål opp en lengde av isolert kabel som er lang nok til å nå mellom de to ledningene i elektrisk gjerde. Skrell tilbake de siste 2 inches av isolasjon fra begge ender av kabelen og vikle en utsatt kabelende rundt hver av de to gjerde ledninger for å koble dem sammen.

7 Mål opp en stripe av isolert kabel som er lang nok til å nå fra bunnen gjerde til gjerde Energizer. Strip tilbake de siste 2 inches av isolasjon fra begge ender av kabelen. Pakk den ene enden av den eksponerte kabelen rundt bunnen gjerdetråd og pakk den andre eksponerte kabelenden rundt positivt ladet gjerdet terminal på gjerdet gjerdeapparat.

8 Sink en 6-fots galvanisert stål jording stang i bakken ca 10 fot fra gjerdet gjerdeapparat. Koble den eksponerte enden av jording stang til negativt ladet jordklemmen på gjerdet gjerdeapparat med en lengde på isolert kabel. Pass på at de siste par inches av isolasjon skrelles tilbake for å la den eksponerte kabelen å ta direkte kontakt med metall på jording stang og Energizer bakken terminalen. Bruker et kopper jordingsklemme for å feste den isolerte kabelen til jordingsstangen.

Hint

  • Utilsiktet elektrisk støt. Raccoons er primært nattdyr så slå av elektrisk gjerde i løpet av dagen for å redusere forekomstene av støt. Sett varselskilt på gjerdet, så vel.

© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com