DIY Countertop Kontakt Sement

November 30

DIY Countertop Kontakt Sement


Med stort utvalg av countertop materiale på markedet, huseiere står overfor en mengde valg om type og installasjon. Ett alternativ for noen huseiere innebærer laminat plater for å dekke sine benkeplater. Arkene kommer i en rekke farger og design, slik at hus har stilistiske valg. Disse arkene er også relativt flekk- og skade motstandsdyktig. Hvis du er lakkering av din nåværende plater eller installere helt nye overflater, en måte å binde arkene på plass er med kontakt sement.

Bruksanvisning

1 Rengjør bordoverflate for å fjerne alle overflateforurensninger. Vask overflaten med all-formål renere og varmt vann for å fjerne skitt og støv. Hvis benken er farget med maling eller lakk, gjelder den aktuelle stripper for å fjerne alle gamle slutter. Kontakt sement vil ikke binde seg godt til skitne eller pre-ferdige overflater.

2 Legg laminatplater over benkeplate overflaten. Marker laminat ett til to inches utover benkeflaten med en blyant eller markør. Dette merket vil fungere som en skjærelinje til størrelse laminat på riktig måte. Du bør alltid skjære laminat litt større enn benken.

3 Cut laminat langs skjærelinjen med en sirkelsag eller verktøyet kniv med en spesiell laminat skjæreblad. Hvis du bruker kniven, score laminat langs skjærelinjen og deretter knipse arket langs denne linjen.

4 Sand hele benkeplate overflaten med grovt sandpapir for å gjøre overflaten ru og gjøre den mer klar til å ta imot nye limet. Rengjør overflaten med en tack klut, børste eller trykkluft for å fjerne slipestøv.

5 Dekk hele bordoverflate med et tynt sjikt av kontaktlim. Maling på å bruke en liten pensel. Bruk også et tynt lag av kontakt sement til baksiden av laminatplater.

6 Ta kontakt med din kontakt sement produkt for riktig tørketid. Tillat kontakten sement for å tørke pr instruksjoner eller til den er tørr å ta på.

7 Line opp laminatplater enn sine respektive plasser. Du må stille dem opp nøyaktig, som 50 til 75 prosent av styrken på bindingen med kontaktlim etableres så snart flater røre.

8 Plasser forsiktig laminat ark på benken. Glatt arkene på plass langs toppen og kantene på benken.

9 Rull nylig levd laminatplater med en overflate roller. Dette vil eliminere eventuelle luftlommer og sikre at alle overflater er i direkte kontakt med sementen.

10 Maling kantene på benken med kontakt sement som før. La første strøk tørke, og deretter bruke en andre strøk av kontakt sement, samt ett strøk til kant biter av laminat.

11 Trykk på kanten brikkene på plass, slik at de på linje med toppen av benken perfekt. Kant stykker kan strekke seg under benkeplate litt; trimme disse ekstra kantene med en fil eller en ruter bladet.

12 Roll kant stykker som du gjorde toppen for å sikre en fast obligasjon. Rydd opp overflødig kontakt sement som lekker ut av ledd med aceton og en fille.

Hint

  • På grunn av tyngdekraften, må du kanskje bruke to til tre strøk med kontaktlim på kanter og andre vertikale områder av benken. Tillat ett strøk tørke riktig før du påfører neste.
  • Bruk alltid hansker og vernebriller når du bruker en sag til å kutte alle overflater, for å beskytte deg mot granatsplinter og støv.

© 2021 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com