Hvordan bygge en Wood Garden Wall

November 23

Bygge en tre hage vegg med chunky landskapet tømmer som er insekt og mugg motstandsdyktig. Stable tømmeret å lage en vegg så høyt som du trenger for å holde tilbake på jorden i et hage seng eller å legge et lag av personvernet til din bolig. Landskapet tømmer er 8 fot lang. Minimalisere tresnitt trengs for å bygge hagen veggen ved å utforme lengden av veggen i trinn på 8 fot. En tre hagemuren legger dimensjon til landskapet.

Bruksanvisning

1 Mål og merk den ene siden av et 4-by-4 landskapet tømmer 3 fot fra begge ender. Bor et hull 1/2-tommers diameter rett gjennom tømmeret i hvert merke. Følg fremgangsmåten for å bore hull i antall tømmer som er nødvendige for å bygge opp lengden av hagen veggen. Bruk vernebriller og arbeidshansker når du håndterer, boring og arbeider med landskapet tømmer. Cut tømmer som er nødvendige for å passe den plassen; bore i det minste ett hull gjennom hvert snitt tømmer.

2 Grav gress, steiner og rusk i en 4-tommers bred område for ønsket lengde av hagen veggen. Dekk utgravde området med et lag av grus. Linje 8-fots lange tømmer ende til ende på toppen av grus.

3 Bruk vernebriller og hansker og skjær # 4 armeringsstål stengene inn to-fot lange intervaller med en bajonettsag. Sett en to-fot lange stangen gjennom et hull på den ene landskapet tømmer. Hamre jernet ned i bakken til toppen av tømmeret ved hjelp av en slegge. Følg fremgangsmåten for å sette inn to-fot lange armeringsstenger gjennom hvert boret hull langs lengden av hagen veggen.

4 Stack annen rad av landskapet tømmer på toppen av den første raden. Hammer 8-tommers-lange galvanisert pigger gjennom toppen tømmer og inn i trevirke under. Plasser toppene hver 2 1/2 fot langs lengden av hvert tømmer.

5 Følg prosessen for å stable og pigge tømmer for ønsket høyde av hagen veggen.

Hint

  • Lag en tykkere hagen veggen ved hjelp av 8-by-8 landskapet tømmer og 12-tommers-lange galvaniserte pigger for å holde tømmeret sammen.

© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com