Hva er styret Lagt utsiden av et hus før Siding?

October 5

Hva er styret Lagt utsiden av et hus før Siding?


Inntil siste del av det 20. århundre, ble yttervegger kledd med tre clapboards, murstein eller stein og lite annet. Vind plystret gjennom mellomrommene mellom tykke planker som dannet den ytre membran av huset. Utbyggere har lært å bruke materialer på utsiden av konstruksjonen for å forsegle ut vind, vann og å isolere huset mot kaldras og varme ettermiddagssolen. Et av disse materialene kommer i bord-lignende ark som består i en rekke forskjellige kjemiske sammensetninger og lag av plast, papir og folie.

Hensikt

Sammensetningen av styrene lagt på utsiden av et hus gir den sitt navn - skum bord. Plast, utvidet med luft eller andre gasser, gir isolasjon og vann motstand, avhengig av hvordan den er produsert. Isolasjonsverdier er uttrykt i den relative motstand av materialets evne til å overføre varme eller kulde. Skum bord varierer i denne evnen fra R-4 til R-8 per tomme. Noen forumer er belagt med folie for å reflektere varme. Noen platene er dekket med plast som inneholder støpte kanaler for å kaste vann. Fora brukes på ytre kjellervegger kan formuleres med bor eller andre kjemikalier for insektresistens.

typer

Stive isolasjonsplater trekke sin styrke fra polystyren, polyisocyanurate (polyiso) og polyuretan. Støpt ekspandert polystyren inneholder samme beaded plast som støpte kopper og pakking "peanøtter", og har den laveste R-rating. Ekstrudert polystyren er flytende, injisert med gasser og trukket gjennom en dør, danner en tettere materiale. Polyiso og polyuretan har høyest R-rating og er sterkere enn polystyren paneler; de er også dyrere, noe som gjør dem valg primært for høye temperaturer eller hvor effektive damp og fuktsperre er nødvendig. Grønn bord, fuktighet barriere-dekket ekstrudert polystyren, er et populært skumpanel for ytterkledning underlaget.

unntak

I noen programmer er skum bord ikke brukes under ytterkledning, spesielt i klima hvor R-verdi krav er oppfylt. Hvis veggene er isolert og en "vind wrap" dekker veggplater, kan utvendig isolasjon ikke brukes i produsert hjem. I områder hvor skum platene er ettermonteres i stiftelser, kan det være lettere å plassere dem inne på stendere enn å grave rundt fundamentet.

fordeler

Når den påføres og forsegles fullstendig, skumpanelene styrke den ytre membran av huset mot infiltrasjon av varme eller kulde, vind og fuktighet. Brukes mellom lag av ytterkledning, styrets fange luft i sprekkene på utsiden av de gamle clapboards og på innsiden av ny ytterkledning. Innføringen av de mellomliggende paneler fungerer som genser lagdeling på en kald dag, ved hjelp av innestengt luft for å legge til isolasjon levert av membranen. I kaldt klima kan flere belagte tynne plater anvendes i stedet for en tykk plate for å oppnå den lagdelte virkning.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com