Fordeler og ulemper med solpaneler

August 16

Fordeler og ulemper med solpaneler


Solcelle eller solcellepaneler er raskt økende popularitet som prisene faller og effektiviteten av panelene stiger. Dette skaper mange grunner til å installere solcellepaneler på et hjem eller bedrift. Men ulempene med å installere solenergi vedvarer. Og noen andre ting knyttet til installering solenergi på hjemme eller bygning forbli i enten / eller kategori.

Fordeler

Den første og fremst fordel å installere solenergi er å skape en langsiktig og pålitelig energikilde for ditt hjem eller bygning. En photovoltaic eller solvarme installasjon kan gi forutsigbare energimengder for en anslått levetid. Dette gjør at installasjons eiere å forutsi, på en langsiktig basis, hvor mye energi panelene vil produsere og hvor mye energi de produserer vil koste. Derfor solenergi tilbyr energiprisstabilitet som er uten sidestykke av de fleste andre energikilder. Og gevinster i effektivitet og nye teknologier, inkludert tynnfilmer og nanomaterialer, gjør solcellepaneler mer effektiv, lettere og billigere.

Incentiver

En annen god grunn til å installere solcellepaneler er nå at flere insentiver eksisterer nå enn noen gang før. Disse inkluderer insentiver fra føderale, statlige og lokale myndigheter, samt kraftselskaper. Du kan sjekke ut rabatter i ditt område ved Database of State insentiver for fornybar energi. Insentiver inkluderer rabatter, skattelettelser, tilskudd og lav rente lån.

Vær og beliggenhet

Dårlig vær eller sted kan drastisk påvirke solceller prestasjoner. Dette er spesielt relevant når de opplever lange perioder med skyet dager når de ikke er forventet. Tilsvarende, hvis du bor i det sørlige USA, spesielt sørvest, er du i et flott sted å investere i solenergi. Men de nordligste delene av USA, for eksempel Maine, Minnesota eller Alaska er mye mindre egnet for solenergi installasjoner. De får langt mindre sollys om vinteren enn om sommeren. Og solen som treffer disse områdene er ikke på langt nær så kraftig som i sør.

Lokale geografiske funksjoner kan også drastisk påvirke effektiviteten av solcellepaneler. Hvis du har nærliggende fjellene eller du er i nærheten store bygninger blokkerer sørpå, er du ikke i en ideell beliggenhet for en solenergi installasjon da de fleste passende solenergi kommer fra det sørlige sollys.

Lokale Law og Neighborhood Codes

Solcellepaneler har kommet langt når det gjelder utseende. Eldre systemer var klumpete og påtrengende installasjoner på hustak. Mens moderne solceller kan blande inn hustak, eller til og med inn i sidene av bygninger, velforeninger eller lokale lover kan forby visse typer photovoltaic installasjoner på grunn av hvordan de ser ut, eller fordi de juridiske myndighetene er bekymret for eiendomsverdiene faller. Den lokale avdelingen av American Solar Energy Society kan hjelpe deg med å komme rundt slike spørsmål.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com