Motion Sensor Lys Instruksjoner

May 6

Installere en bevegelsessensor er en av de smarteste hjem prosjekter du kan arbeide på som vil beskytte din eiendom. Bevegelsessensoren fungerer ved å varsle deg med lys når en person, dyr eller annet objekt nærmer seg huset ditt. Bevegelsessensoren også vil bidra til å lyse opp veien om natten når du kommer hjem fra jobb. Gjør det selv bevegelsessensor installasjon krever at du har de riktige materialer og verktøy. Bevegelsessensor lys instruksjoner vil gjøre jobben enklere.

Nødvendig verktøy

For å installere en bevegelsessensor, er det noen verktøy du må ha og noen verktøy du vil ønske å ha. De nødvendige verktøy inkluderer needlenose tang, wire strippere, skrutrekker og spenning tester. Noen ytterligere materiale som ville gjøre installasjonen enklere inkluderer ledning nøtter, elektriske bånd og silikon.

Monter lampen

For å installere en ny lysarmatur som skal brukes med en pre-kablet sensor, slå av strømmen til kretsen du arbeider på. Fjern pærer fra dagens ligaen. Med en skrutrekker og fjern skruene som holder lampen til boksen. Mens lampen er dingler av ledninger, bruker spenning tester for å være sikker på at strømmen er fortsatt slått av. Hold ligaen med en hånd mens du skille ledningene og skru wire nøtter med den andre hånden. Du bør ha en hvit og en svart ledning. Ta ned gamle ligaen.

Installer Motion Sensor

Pre-kablet bevegelsessensorer med lysarmaturer kan installeres som vanlige lysarmaturer. Hvis ligaen trenger en monteringsbrakett, bør det tas med en og med instruksjoner om hvordan du monterer den. Med needlenose tang, kutt forvitret delen av ledningene i boksen. Med wire strippere, klippe bort ca 3/8 inches av isolasjon utenfor ledningene. Linje den sorte innslag ledningen opp med den svarte boksen wire, og bruke needlenose tang til å vri dem sammen. Dekk dem med en wire mutter, og deretter gjenta prosedyren med hvite ledningene. Klipp av en tre-tommers stykke elektriske tape, og pakk det tett rundt der ledningen mutteren møter ledningene. plassere ledningene forsiktig tilbake i esken. Bruk bolter som leveres for å koble av ligaen i boksen. Installer nye pærer, og slå på strømmen. Lysene slår seg på og lyse i noen minutter. Etter at de går ut, setter sensoren følsomhet med hjulet på siden. Velg hvor lenge du vil at lyset skal bli tent når bevegelsessensoren er aktivert.


© 2021 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com