Slik Dekorer en gammel Camper

August 8

Slik Dekorer en gammel Camper


Campers kan være utstyrt med stil for nesten alle formål. Enten du bruker din campingvogn for rust ferier til de utemmede villmarken, foretrekker å nyte fordelene av et fullt utstyrt RV park eller campingplass eller bor i campingvogn full tid, dekorere din campingvogn å imøtekomme dine behov og personlige stil kan hjelpe deg å nyte bruk av din bobil mer fullstendig.

Bruksanvisning

Deco

1 Velg et tema for din campingvogn. Tenk om dine hobbyer, favoritt tidsfordriv, idrettslag eller designstiler. Hvis du er en ivrig fisker eller jeger, lete etter gjenstander og stoffer som representerer disse hobbyer. Hvis du er en ivrig fan av en visse idrettslag, bruke som lagets farger og logo som sentralt motiv. Hvis du elsker southwestern stil, plukke nyanser og mønstre som faller i den kategorien.

2 Bestem deg for hvor tilfeldig eller elegant du vil at camper å være. Hvis du ofte bruker bobilen for backwoods eller svært avsidesliggende camping, bør du velge slitesterke stoffer og materialer som ikke vil farge, rive eller falle fra hverandre med røff bruk. Hvis du parkere bobilen i formelle camping eller RV parker, kan du trygt pynte med mer avanserte materialer og tilbehør.

3 Maling vegger og tak. Bruk lyse farger for store områder for å gi en følelse av mer lys og rom. Beige toner fungerer spesielt godt i bobiler fordi de ikke avsløre så mye støv og skitt. Beige er også en nøytral farge som kan fungere godt med omtrent alle andre farger du kan velge for aksenter.

4 Sett slitte gulv med lett-å-installere laminatgulv for en holdbar, attraktive og enkle å rengjøre gulvet.

5 Trekke møbler. Nye stoff på gamle sofaer og sittebenker kan kjapt forbedre utseendet på din campingvogn interiør.

6 Stain tre. Påfør et nytt lag med en satin finish flekken til alle tre flater i campingvogn for å gi dem et rent, skinnende utseende. Installer nye håndtak på skap og skap dører for å gi dem en oppdatert stil.

7 Installer eller erstatte gamle persienner og gardiner. Sy eller kjøpe gardiner i farger og mønstre komplementære til møbeltrekk. Gjør vinduet valances fra samme stoff som møbeltrekk for å visuelt knytte de ulike tekstiler sammen.

8 Dekorer badet med en matchende sett med tilbehør. Sørg for utformingen utfyller resten av campingvogn innredning for å skape kontinuitet. Legg til en ny dusjforheng med en Valance og noen myke håndklær for litt luksus.

9 sjablong en kant langs toppen av veggene for kunstnerisk appell.

10 Sett gamle kraner for en ren, strømlinjeformet utseende.

11 Utstyr til sengen med myk ark og belegg i mønstre og stoffer som appellerer til deg og utfyller resten av ny innredning.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com