Hvordan erstatte en Kenmore kjøleskap termostat

July 6

En dårlig termostat i Kenmore kjøleskap kan føre til at kjøleskap og fryser temperaturer for å gå ut av klask. Heldigvis erstatte Kenmore kjøleskap termostat er ikke en jobb som krever en profesjonell. Alt du trenger er noen verktøy og kunnskap om termostaten befinner seg. En rask fjerning av termostat og en spleising av ledninger vil ha kjøleskapet tilbake til normale temperaturer.

Bruksanvisning

1 Trekk Kenmore kjøleskap vekk fra veggen og koble fra enheten.

2 Finn termostat. Termostaten for en side-ved-side Kenmore kjøleskap er vanligvis plassert bak et kammerdeksel i fryseren selv. Fjern skruene som holder kammerdøren på plass. Hvis du har en topp fryser enhet, ta kontakt med kjøleskap håndboken eller skjemaer for plassering av termostat, som kan befinne seg under bunnen panel av kjøleskapet.

3 La fryseren for å tine helt hvis termostaten ligger i fryseren delen. Forsøk på å fjerne termostaten før fryseren er tint kan skade apparatet.

4 Fjern eventuelle deler i veien for termostaten, slik som fryse hyller og hyller. Du trenger så mye plass som mulig å erstatte termostaten.

5 Ta termostaten fra fordamperen tube. Termostaten for de fleste Kenmore kjøleskap er klippet eller klemmes på. Klipp begge ledningene på termostaten terminaler, frigjør termostaten fra sin tilkobling.

6 Snip om en 1/2-tommers stykke isolasjon fra begge ledningene og ledningene på den nye termostaten. Spleise hvert ledningspar med bruk av en vingemutter, og skaper en ny tilkobling. Pakk elektrisk tape rundt de nye forbindelser.

7 Clip termostaten tilbake på fordamperen tube. Bytt ut noen deler som du fjernet for å få tilgang til termostat og plugg enheten.

Hint

  • Vær forsiktig med å skyve hånden eller fingrene sammen noen metalldeler i kjøleskapet, som de kan være ekstremt skarpe.

© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com