Hvordan henge Kjøkkenbelysning

May 19

Hvordan henge Kjøkkenbelysning


Skifte kjøkkenet lysarmaturer kan gi ditt kjøkken med et mer moderne utseende, enten du gjør det som en frittstående jobb eller som del av et større kjøkken oppussing. Prosjektet passer for moderat hendig gjør-det-selv-hus, spesielt hvis det nye lyset vil henge på samme sted som den gamle ligaen.

Bruksanvisning

1 Slå av kretsen som leverer strøm til lampen på hovedstrømboks. Du ønsker kanskje å plassere et skilt på boks advarsel folk til ikke å gjenopprette strøm mens du installerer den nye ligaen. Vend lysbryter for lampen på og av for å forsikre deg om at du har slått av riktig krets.

2 Koble kalesjen fra taket ved å skru den med skrutrekker og senk metall baldakin mot ligaen. Kalesjen er flat plate som dekker åpningen for den elektriske boksen på taket.

3 Skru plast vri kontaktene (vanligvis oransje caps) for å eksponere de ledningene som kobler ligaen til kraftledningene som kommer fra den elektriske boksen. Sjekk om strømmen er slått av en mer tid ved å koble ledningene til en elektrisk tester til ledningene.

4 Koble ledningene i ligaen fra ledningene som kommer fra strømboksen og senk ligaen.

5 Fjern den elektriske boksen ved å skru det hvis det finnes skruer eller ved å lirke det fra taket bjelke hvis det er naglet til bjelke.

6 Lirk en av knockout plugger fra siden av den elektriske boksen med en skrutrekker. Den knockout plugger er de runde metalltappene på sidene og toppen av den elektriske boksen som er brukt for å kjøre ledninger gjennom. Bruk en knockout plugg som er nær kabelkontakten, som er en fane på innsiden av den elektriske boksen som beskytter kabelen fra å gni mot den skarpe kanten av knockout pluggen.

7 Skyv den elektriske kabelen som kommer fra den elektriske boksen gjennom knockout plugg, guiding det under kabelkontakten. Trekk ca 6 inches av kabel gjennom, fest deretter kabelen på plass ved å stramme skruen i kabelkontakten. Når du fester kabelen i kabelkontakten, må du bruke den delen av kabelen som omfattes av vindsperre og ikke de enkelte ledninger.

8 Skyv den elektriske boksen inn i hullet og fest den til en av de takbjelker.

9 Mål og kutte ledningene på den nye lampen med avbitertang så ledningene som går fra den elektriske boksen og ledningene som fører fra ligaen vil være riktig lengde. Hvis det er en kjede av ligaen vil henge fra, fjerne nok koblinger for å få den til riktig lengde.

10 Løft ligaen opp til taket og fest den til den elektriske boksen med monterings bar. Følg produsentens instruksjoner for nøyaktig måte å gjøre dette med din ligaen.

11 Ta 1/2-tommers av vindsperre fra de svarte, hvite og grønne ledninger fra ledningene på lampen med en wire stripper.

12 Spenn jording (grønn) ledningen som går fra den elektriske boksen til jordingsskruen på ligaen, stram den, deretter til jordledningen på lampen ved å skru dem sammen med en plast vri kontakt.

13 Twist den hvite ledningen fra den elektriske boksen til den hvite ledningen fra lampen sammen med en plast vri kontakten, og deretter gjøre det samme med de svarte ledningene.

14 Tuck ledningene inn den elektriske boksen og dekke den med kalesjen. Trykk kalesjen tett mot taket og skru den på plass.

15 Skru lyspærer inn i ligaen.

16 Gjenopprett strøm fra strømboksen.

Hint

  • Hvis den nye lampen er merket med en advarsel som sier å bruke ledning som er klassifisert for minst 90 grader C, sørge for at ledningene kan håndtere det. Se for merking som sier "NM-B", "UF-B", "THHN" eller "THWN-2" på isolasjonen på ledningen. Hvis ledningene ikke er merket med en av disse markeringene, ved hjelp av et innslag med denne ledningen vurdering kan være en brannfare. Hvis du er usikker på hva slags ledninger du har, ta kontakt med en elektriker for å sjekke det for deg.
  • Hvis ligaen veier mer enn 50 pounds, må du feste den elektriske boksen til en fan spenne boks i stedet for tak bjelke.

© 2021 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com