Hvordan stimulere veksten av en brennende busk

June 1

En løvfellende busk, den brennende busken (Beinved alatus) vokser til en høyde på opp til 15 fot høy med en bredde på opp til 15 fot. Kompakte sortar er tilgjengelig. Native til sentrale Kina og Korea, er busk verdsatt for sin strålende rød fall løvverk. Busken tåler godt beskjæring som gjør at den kan vokse i nesten alle kompakt sted med letthet. Når etablert det krever litt omsorg for å trives.

Bruksanvisning

1 Plant den brennende busk i fullt sollys eller delvis skygge med godt drenerende jord. Busken tåler full skygge, men sitt beste veksten oppnås med litt sollys.

2 Grav et hull dobbelt så bred som den busk rotsystem. Plant den brennende busken på samme nivå i plantehullet det ble plantet i sin barnehage beholder. Tamp jord ned rundt busken rotsystem for å fjerne luftlommer.

3 Påfør to til tre inches av mulch rundt bunnen av busken. Vann den brennende busken godt. Hold jorden fuktig, men ikke altfor fuktig. Den brennende busken ikke gjøre det bra med en soggy rotsystem.

4 Gjødsle den brennende busken i løpet av våren og sommeren. Bruk en generell 10-10-10 gjødsel. Følg instruksjonene på gjødsel etikett for programinstruksjoner.

5 Clip bort noen sucker vekst som spirer fra busk rotsystem. Suckers lov til å vokse vil raskt danne en koloni rundt busken.

6 beskjære den brennende busken i den tidlige våren hvis ønskelig. Den busk krever ikke beskjæring annet enn å fjerne død eller syk tre, men det kan beskjæres for å opprettholde sin størrelse og form.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com