Den beste tiden å kutte & Plant Mine Strawberry Plugger

May 30

Den beste tiden å kutte & Plant Mine Strawberry Plugger


Mange jordbærdyrkere klippe av jordbær anlegget løpere som kan brukes som plugger for nye planter. Dette oppmuntrer planten til å sette sin energi inn i utviklings bær. Men hvis jordbær patch er sparsom, la plantene å sende ut løpere, slik at du kan plante dem som nye plugger. En sunn jordbærplante produserer to til fire løpere i løpet av våren, så hvis hver enkelt røtter, kan du eksponentielt utvide jordbær patch.

Sommer

Tid til å plante jordbær plugger er før været blir for varmt. Vanligvis er dette i sommer etter at moren plantene har vokst i et par måneder. Plantene sette ut en flush av blader i tidlig på våren og deretter sende ut løpere om samtidig som blomstene kommer ut i begynnelsen av juni eller når jorda nærmer seg 70 grader Fahrenheit.

forfall nivå

Strawberry plugger må være moden nok til å trekke sine egne næringsstoffer fra jorda før du kutter dem fra morplanten. Løperne utvikle root knopper raskt, spesielt hvis du fjerne eventuelle blomster fra morplanten. Når røttene er som strekker seg inn i jorden og nye blader er dannet, skjæres løperne fra moren anlegget og transplantere dem på samme dybde.

Greenhouse Planting

Greenhouse jordbærplanter er ikke begrenset av været utendørs. Potensielt kan du oppmuntre moren anlegg for å produsere løpere om vinteren ved å fjerne blomstene og holde dem i sollys med en temperatur mellom 60 og 75 F. Transplant løperne i separate anlegg Potter å vokse til sjansen for frost er over.

Falle

Selv om de fleste dyrkere plante jordbær plugger på forsommeren, kan du plante pluggene i høst hvis du har milde vintre hvor temperaturen ikke går langt under frysepunktet. Et par uker vokser i god fuktig jord er nok tid for røttene å etablere plantene før de går i dvale til våren.


© 2021 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com