Svømmebasseng Vedlikehold for Alger og Pollen

June 22

Svømmebasseng Vedlikehold for Alger og Pollen


Når det kommer til et utendørs svømmebasseng, kan et hus bli drevet til vanvidd av spørsmål som pollen og alger. Ofte kan pollen og alger ende opp i et basseng etter å ha blitt blåst inn av vinden. Og mens bassenget pollen selv er mer skjemmende enn noe annet, presenterer alger andre problemer. For eksempel kan bakterier ta opp residens sammen med alger i et basseng. Heldigvis kan basseng pollen og alger være begrenset med praktisk vedlikehold.

kontrollere Forurensninger

Kjøre en pool filtreringsenhet regelmessig kan kutte ned kraftig på pollen forurensning. Også bruk av en god svømmebasseng cover eller rusk skjold - kalt en "skimmer sox" - vil arbeide for å effektivt begrense eller hindre pollen helt. For å unngå alger fra å ta bolig i et basseng, har litt mer som må gjøres. For en, bør pool eiere regelmessig teste sine bassenger for rest desinfiserende tilstedeværelse. Riktig klor eller brom fungere godt i å ødelegge bassenget alger.

pollen

Pollen fra trær, gress og ugress kan ofte bli blåst inn i et svømmebasseng av vinden. Pollen problemer i bassenger som regel har mer å gjøre med selve tilstedeværelsen av gult til grønt pollen fra ulike planter, skjønt. I tillegg vil den tiden av året påvirker hvor mye pollen ender opp i et svømmebasseng. Tre pollen er vanlig til april. Gresspollen om sommeren og ugress pollen i høst kan både forurense et svømmebasseng betydelig.

alger

Alger i et svømmebasseng kan også komme av vind. Dessverre kan basseng alger også ta opp residens når det regner, og det kan også spores i på dresser og føtter av svømmere. Alger seg selv er veldig små planter i ulike farger, vanligvis grønn, gul eller svart. For å hindre alger fra forurensende et basseng, lyd vedlikehold prinsipper, blant annet i overensstemmelse desinfisering av vann, må brukes. Alger vanligvis bare forurense et basseng hvis jevnlig vedlikehold ignoreres.

alger forebygging

Foruten regelmessig rengjøring og børsting, for å hindre alge forurensning opprett svømmebasseng klor nivåer på 2 deler per million (ppm). En akseptabel klor område i et svømmebasseng er 1 ppm til 3 ppm. Ved bruk av brom til å desinfisere et basseng, 2 ppm til 4 ppm er et godt utvalg, selv om 4 ppm er optimal. Endelig er en gang ukentlig basseng sjokkerende (superchlorination) anbefales. Hev pool klor nivåer til minst 10 ppm og la bassenget sitte over natten. Retest for klor neste morgen.

adressering Forurensning

Hvis en pool ender opp tonet en gulaktig eller grønn farge på grunn av pollen tilstedeværelse, skimming bassenget overflate for å feie opp pollen vil fungere. Dessuten vil støvsuging basseng vegger og gulv feie opp eventuelle gjenværende pollen som er på bunnen eller på bassenget sider. Alger forurensning vil kreve bruk av en god algaecide, børsting og støvsuging av bassenget veggene og deretter sjokkerende. Gjenta hele bassenget alger dekontamineringsprosedyren på nytt om nødvendig.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com