Hvordan Design en Gutter & downspout System

June 23

Hvordan Design en Gutter & downspout System


En riktig utformet gutter og downspout systemet vil ta vann fra taket av huset ditt og lede den bort fra huset. Uten en takrenne system, vann vil bare falle av taket og trolig form bassenger nær bunnen av huset ditt. Vannet vil da strømme gjennom en hvilken som helst feil i bunnen av huset til den når den på innsiden, hvor det sitter og danner støpeformen. Utforme en takrenne system er litt komplisert.

Bruksanvisning

1 Tegn et kart over taket på et stykke papir. Kartet må være så nær som mulig målestokk. Du kan bruke målebånd på bakken for å tilnærme størrelsen på taket kanter.

2. Innlegg av en kant som ikke er på bunnen av en skråning. Litt vann vil falle utenfor disse kanter, men ikke nok til å gjøre det verdt å installere en takrenne. Hver kant på bunnen av en skråning vil trenge en takrenne installert.

3 Finn de punktene hvor gutter blir nødt til å stoppe. Mark disse på design med en "X" Dette er nesten alltid hjørner der gutter ikke kan fortsette fordi taket ikke er skrånende ned når du runder hjørnet.

4 Mål avstanden, i fot, mellom to "X" markerer hvor en takrenne vil bli installert. Legg den ene foten til målingen for hver sving i rennesteinen. Del dette tallet med 20, og rundt resultatet opp til nærmeste hele tall. Dette resultatet vil fortelle deg hvor mange nedløpsrør du trenger for at strekningen av rennesteinen.

5 Finn et sted å sette nedløpsrør, og markere sin posisjon med en "O" på design. Den vanligste plasseringen for nedløpsrør er hjørnene av huset, siden det er lettere å flytte vannet bort fra huset der. Du må ha en downspout for hver 20 fot av rennesteinen, og snur i rennesteinen legge en fot til totalen. Du kan plassere en downspout i midten av en side av huset ditt, men pass på at det ikke krysse noen vinduer eller dører på vei ned.

6 Gå rundt utsiden av huset med design i hånden. Sjekk høyden hvor hver av nedløpsrør kommer ned. Hvis landet ikke er skrånende bort fra huset der, vil du enten må justere downspout beliggenhet få føtter til et sted der landet er skrånende bort, eller du er nødt til å grave et hull og legge et rør å trakt vannet bort fra huset. Unnlatelse av å gjøre dette nederlagene formålet av rennesteinen, som vann vil bare basseng ved siden av huset. Gjør eventuelle nødvendige endringer i design.

7 Mål avstanden mellom hver downspout og trekke en tykk linje gjennom nøyaktig midt mellom dem. Dette vil markere et høydepunkt for gutter, og gutter som går fra dette punktet vil forsiktig skråning nedover, ledende i en annen retning på forskjellige sider av dette punktet. Riktig skråningen er 1 tomme ned for hver 20 fot av rennesteinen.

Hint

  • Husk at nedløpsrør i midten av et løp av gutter vil ta vann fra begge sider, slik at du kan ikke ha mer enn 20 fot av gutter total fører til en enkelt downspout.

© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com