Hvordan stoppe behandlede dyret Tepper Skins Fra å miste håret

August 5

Hvordan stoppe behandlede dyret Tepper Skins Fra å miste håret


Animal tepper brukes ofte i hjemmene som tepper eller for dekorere formål. Mange boliger bruke syntetiske dyre tepper, som har ulike stell enn virkelige dyr pelsverk. Virkelige dyr pelsverk er svært delikat sammenlignet med syntetisk pels fordi dyret er ikke lenger i live, og håret faller ut lett når dyret er dødt.

Bruksanvisning

1 Se etter årsaken til hårtap. I mange tilfeller kan årsaken være insekter som spiskammer biller som spiser råtnende kjøtt av dyr og til og med dyr pels. Utrydde eventuelle insekter som forårsaker problemet, men unngå sprøyting noen insektmidler direkte på huden, da dette kan føre til at huden tørke og håret faller ut raskere. Hvis årsaken er relatert til insekter, stoppe håravfall er mer utfordrende.

2 Unngå støvsuging teppet. I stedet tar teppet utenfor og rist den for å fjerne smuss. Hvis håret er allerede faller ut, vil vakuumet føre til at det å komme ut raskere. Selv om pelsen ikke faller ut, er det en god idé å unngå støvsuging dyr skinnfeller.

3 Unngå rengjøring med vann. Hvis det kommer vann på teppet eller er nødvendig for flekkfjerning, henge teppet for å tørke.

4 Unngå rengjøring eller tørking av dyr huden teppe med varme. Pels og dyr skinnfeller liker ikke varmen og blir lett skadet av det, slik at håret faller ut raskere.

5 Send det ut for profesjonell rengjøring en gang i året eller så. Profesjonelle renholdere ikke bare rengjøre dyr rug, men de behandler det med riktige kjemikalier, slik at det varer lenger. Fagfolk vet hvilke kjemikalier som fungerer best og som vil skade teppet.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com