Hva er en Flexhead Gear Wrench?

April 27

Et fleksibelt utstyr nøkkel er et allsidig verktøy som gir deg både tilgangen av en skiftenøkkel og effektivitet og brukervennlighet av en skralle. Tilgjengelig i en rekke størrelser, disse mutliuse skiftenøkler er et must for enhver seriøs mekaniker. De kan også være veldig nyttig for hus og helg gjør-det-selv-hus.

Variant av en gammel favoritt

Den gamle kombinasjonen open-end / eske fastnøkkel er et fast innslag i enhver verktøykasse. Kombinasjonen ratcheting skiftenøkkel tar denne prøvd-og-sann design til et nytt nivå. Mens den åpne ende på nøkkelen forblir den samme, har den eske slutt gjennomgått noen store endringer. I stedet for den standard skiftenøkkelhodet er en skralle-stil skiftenøkkelhodet. Hodet er koblet til skiftenøkkel av en roll pin som tillater hodet for å snu og gjør at den kan settes inn steder en vanlig skralle kunne ikke nå.

håndtak design

Mange av disse skiftenøkler har andre fremskritt som ikke bare forbedrer produktiviteten, men kan være tryggere å bruke også. Nøkkelens håndtak er konstruert for å være mer ergonomisk riktig. Disse nye design vil bidra til å redusere tretthet, må ta tak i verktøyet enklere og gi bedre innflytelse. Når bare et stykke metall mellom de to arbeids ender, er det skiftenøkkel nå en intrikat del av den generelle design. Forskjellige produsenter har forskjellige designelementer, slik at du må sjekke hva som fungerer / føles best for deg.

alternativer

Sperre parti av verktøyet er festet til verktøykroppen i en rekke måter. Noen nøkkel design bruker roll pins å sikre skrallen på plass. De mer forseggjort nøkler bruke felles skruer. Disse skruene la hodet tetthet kan justeres til å passe ditt behov. Andre funksjoner som et fullt herdet høyglanspolert kromfinish ikke bare gir skiftenøkkel en kjekk utseende, men gjør det også svært slitesterk.

Koste

En flexhead utstyr nøkkel vil sikkert koste mer enn en standard skiftenøkkel. I noen tilfeller vil en enkelt-gear skiftenøkkel sette deg tilbake mer enn et helt sett med standard kombinasjonsnøkler. Eksempel: En 3/8-tommers fleksibel kombinasjon ratcheting nøkkel vil ha en prislapp i overkant av $ 15. Tydeligvis et komplett sett av disse skiftenøkler vil bli svært kostbart og er ikke for den daglige skygge treet mekaniker. Imidlertid vil noen av de mest vanlige størrelse nøkler gjør en flott tillegg til enhver verktøykasse.

fordeler

Mens det er dyrt, kan flexhead utstyr skiftenøkkel ikke bare erstatte din standard kombinasjonsnøkler, men også gjøre mange av dine kontakter og dyptliggende stikkontakter foreldet. Du vil finne deg bruke denne skiftenøkkel for sin allsidighet og brukervennlighet i stedet søke etter den riktige pipenøkkel. Den skiftenøkkel design gjør det også for å nå punkter og passer bolter og muttere som tidligere var tatt, men utilgjengelig.


© 2019 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com