DIY Back Yard Barn Planer

January 16

DIY Back Yard Barn Planer


Før du kan bygge din bakgård barn, er det best å gjøre noen vurdering av dine behov. Hvis du vet på forhånd hva du har tenkt å gjøre med låven, det vil gjøre det lettere å planlegge og bygge. For eksempel, er en låve for boliger dyr ikke samme design som en låve som skal brukes som et arbeid skur eller en lagringsplass. Når du har bestemt deg for hva du vil gjøre med bakgård låven er de tre forskjellige typer fjøs bygd på samme måte.

Materialer og klargjøring

Kjøpe noen 2-av-fire tømmer og kryssfiner plater sammen med noen 1- og 2-tommers skruer eller spiker. Hvis du planlegger å bygge en etasje, legge til ekstra 2-av-fire tømmer og kryssfiner plater for å imøtekomme det. Du vil også trenge helvetesild, tjære papir og taktekking negler for taket hvis design krever det. U-krok stropper vil gjøre konstruere en takstol system enklere hvis du er leery om å lage rette vinkler. Disse stroppene hjelpe ved å ta gjetting ut av å bygge taktekking takstoler ved å gjøre det enkelt å koble støtter og eliminere behovet for å kutte den perfekte vinkelen.

husdyr Barn

En bakgård låve designet for boliger dyr er bygget fra polene opp. Merk av den plassen du har tildelt for arealet av fjøset, og deretter synke 4-by-4s ned i bakken hver fjerde fot rundt omkretsen, innramming i noen vindusarealer i din design plan. Kjør en topptekst eller topplate på toppen av de fire-by-4s og dekke polene med kryssfiner ytterkledning. Installer dobbelt skråtak ramme, slik at for noen loft kan være lurt når du planlegger plasser. Dekk til dobbelt skråtak ramme med kryssfiner plater eller korrugerte tin taktekking. Bygg rammen for loft, om ønskelig, inne i fjøset og dekke det med kryssfiner plater. Bruk en solid ramme og hengsler når hengende foran dørene til å tåle vekten.

arbeid Shed

Et arbeid skur layout og design starter med en eske treramme gulv dekket i kryssfiner. Fest ramme vegger til gulvet med spiker eller skruer, innramming for noen vinduer du har planlagt. Dekk utsiden med tre ytterkledning eller kryssfiner. Dekker den innvendige veggen er valgfritt og bør gjøres etter installasjon av ledningsnett for stikkontakter og lys. Et alternativ for å dekke de innvendige veggene er å bruke hengende bord for hele eller deler av veggen slik at du kan henge verktøy eller å bygge en permanent arbeidsbenk. For taket, ramme en dobbel banen truss system og dekke den med kryssfiner.

lagring Barn

Lagrings låven designen har boksen ramme gulv som arbeidet skur og loft av dyret låven. Veggene er laget på samme måte som arbeidet skur, men kan ha færre eller ingen vinduer. Lagring skur bruker også dobbelt skråtak system. Bestem dine takvinkler av hvor mye loft plass du vil.

Etterbehandling behandling~~POS=HEADCOMP Steps

Taket på din bakgård barn må legges overlappende og ytterkledning været bevis for å holde vannet ute av uthuset. Forsegle vegger med utvendig maling eller ved å dekke med ytterkledning, hvis ønskelig. Dekorative elementer kan legges for å gi ditt barn en viss utseende ved hjelp av dekorative trim med rullet design allerede skåret inn i den.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com