Tips om å åpne en Broken Gate Valve

February 14

Tips om å åpne en Broken Gate Valve


Sluseventiler som er sjelden drives ha en tendens til å fryse opp; disse er ukompliserte og vanligvis godt laget maskiner og sjelden faktisk bryte. Hvis du støter på en ødelagt gate ventil, er det svært sannsynlig at fjerning og utskifting vil være langt billigere enn å kontakte den opprinnelige produsenten for interne deler. Det finnes en rekke tiltak som trolig vil frigjøre en beslaglagt gate ventil.

Gate Ventiler

Sluseventiler er så kalt fordi de avstenge strømmen av vann gjennom et rør på samme måte som portene i gjerder forhindre passasje fra den ene siden til den andre. Sluseventiler har en kileformet indre stempelet som blir hevet og senket ned i et hus, korrekt kalt en "ventillokket," ved vridning av en stilk. Denne utformingen sikrer at, når den er helt åpen, ventilene har samme boring som røret de avbryter; de ikke begrense strømningen i det hele tatt. Sluseventiler vanligvis har et rundt håndtak ved enden av stammen som ser ut som en liten båt ror; disse håndtakene er ofte malt rød.

Før du arbeider på Valve

Sjekk først at det er vann i røret: Hvis verktøyet eller brønnpumpe opplever et problem eller røret er frosset, er sluseventilen ikke å klandre. Hvis tilbudet er ellers greit, isolere sluseventilen hvis det er mulig. Lukke andre ventiler, eller stoppe-kraner, opp- og nedstrøms kan spare rot og irritasjon senere. Plasser en bolle eller bøtte under ventilen hvis mulig; ellers stappe håndklær rundt i området.

penetrating Oil

Slippolje fungerer som regel til gratis gate ventiler som er beslaglagt for ingen annen grunn enn manglende bruk. Smøreoljen som finnes i nesten hvert hjem, garasje og verksted i USA er ikke - i motsetning til populær oppfatning - en gjennomtrengende olje. Bruken vil gjøre litt mer enn å gjøre det sluseventil glatte og vanskeligere å jobbe med. Sanne trengende oljer kan finnes i auto deler butikker og noen ganger i auto aisles av kjøpesentre. Rens bort noen irr eller atmosfæriske avsetninger fra gate ventil er synlige tråder, følger olje produsentens anvisninger for bruk og ventetid, og trykk deretter på ventilen forsiktig, men bestemt med en lett hammer for å hamre fri noen fremmedlegemer liming opp trådene og prøver å åpne det som normalt. Bruke en ikke-brennbar penetrerende olje i tilfelle den etterfølgende anvendelse av varme er nødvendig.

Tilleggsleverage

Dersom sluseventil er fortsatt fast etter bruk av gjennomtrengende olje minst tre ganger, prøv å utvide innflytelse du har på håndtaket. Slip et solid skrutrekker blad gjennom tindene av håndtaket eller bruke et par skrustikke fatt på stammen. Støtt ventilen med den ledige hånden, slik som å hindre kraften du søke med spaken blir overført til røret og svært gradvis øke trykket inntil gripe pauser eller frykter du fortsetter vil bøye rørene på hver side av ventilen.

Varme

Varme blir ofte brukt til å frigjøre to metallkomponenter som har blitt bundet; nøtter låst på bolter av rust er ganske sikkert den mest vanlige bruken. Ideen er å lage en komponent av ventilen varme opp mye raskere enn den andre, slik at man ekspanderer mens den andre ikke gjør det, forårsaker den uønskede binding til å sprekke. Oppvarming sakte, derfor fungerer ikke. Bare en svært varm flamme vil fungere, slik som en lodde blow-lommelykt eller en sveising eller skjærebrenner. Forsiktighet må brukes for å unngå glohet eller innstilling brann til gate ventil omgivelser. Bruk varmekilde judiciously - ikke la flammen i kontakt med ventilen så lenge at noen skiver ta fyr eller flytende og begynne å lekke - da gjelde leveraged press umiddelbart.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com