Hvordan fikse Chips i Crystal Glass

February 13

Hvordan fikse Chips i Crystal Glass


Krystallglass kan være en elegant og vakker tillegg til ethvert middagsselskap. Dine glitrende, feilfri briller kan imponere selv den rikeste av gjester. Imidlertid vil brillene ikke være veldig imponerende hvis en av dine gjester finner en chip - eller verre, skjærer en leppe på en middag glass. Hvis du finner en brikke på ett av brillene, ikke kaste den bort ennå. Du kan være i stand til å løse chip, eller i det minste rundt det ut slik at ingen kan få kuttet på den.

Bruksanvisning

1 Kjøp en diamant fil. Disse kan vanligvis finnes for rundt $ 40 hjemme forbedring butikker, eller online på nettsteder som Amazon eller eBay. Diamond filer kan fikse chips fordi diamant er hardere enn krystall. Filene har to sider til dem, en flat og en buet, som kan håndtere ulike vinkler av krystall. Det er også en tynn håndtak festet til filen.

2 Finn chip på din krystall glass. Vær svært forsiktig. Hvis du kjører fingrene over det, kan du ende opp med en ekkel kutt. I stedet visuelt inspisere glasset for å finne brikken.

3 Hold diamant fil med din dominerende hånd, omtrent som du ville holde en tannbørste. Hold krystall glass med den andre hånden. Pass på at du har et godt grep på begge, helst mens du sitter ned for å øke stabiliteten. Denne prosessen tar en kombinasjon av styrke og presisjon.

4 Flytt filen frem og tilbake over brikken i krystallglass. Du må presse hardt nok til å file ned chip, men ikke så hardt at glass knuser i hånden. Bruk den flate kanten av filen på krystallen, bortsett fra hvis du fikse en dukkert i glasset, noe som vil kreves den buede kanten av filen.

5 Fortsett filing til hele brikken har blitt slitt ned. Dette vil kjedelig krystallen slik at brikken ikke lenger kan kutte huden din. Store brikker kan være innlevert ned nok til å gjøre glasset trygt å drikke fra. Mindre chips kan fikses og gjengis knapt merkbar.

Hint

  • Bruk hansker med utmerket grep mens innlevering krystallen å sørge for at hendene dine er trygge hvis det knuser.

© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com