Hvordan erstatte sash ledninger i gamle Windows

February 3

Hvordan erstatte sash ledninger i gamle Windows


Skyvevinduer er fortsatt vanlig i eldre bygninger, og med regelmessig vedlikehold de kan vare i svært lang tid. Skifte ledninger, som gjør skivene systemet til å fungere, er en av de viktigste oppgavene. Det er også en god tid til å utføre enhver annen nødvendig vedlikehold. Du må verve en hjelper for å støtte sashes under prosessen.

Bruksanvisning

1 Løft toppen, vanligvis ytre rammen og bruke en solid tre blokk, spikret på plass for å støtte den. Fjern side beading eller kanallister med lirke bar og hammer. Ta vare; du skal erstatte disse med mindre i dårlig stand, og i så fall, vil du kreve nye deler av molding kuttet til riktig størrelse. Forlater toppen og bunnen støping.

2 Fjern eksisterende ledninger. Hvis brutt, kan du bare løfte nedre, indre enkeltramme ut og sette til side. Hvis intakt, få hjelperen til å støtte rammen mens du fjerner ledninger. Du må kanskje kutte dem og trekke ut spiker eller stifter som holder dem på plass.

3. Fjern det indre foringsrør som adskiller indre og ytre kanaler av de to rammer. De bør holdes på plass med skruer. Når skruene er fjernet, vil foringsrøret eller skille vulst komme bort lett. Av og til er det indre foringsrør hengslet for å danne en smal dør. Det mest vanlige problemet er at foringsrøret er tettet med gammel maling. Nøye bryte forseglingen med en dekoratør kniv. På dette punktet, må du fjerne den øverste rammen.

4 Finn og fjern vekter. Det er ofte en liten tilgang lomme kutt i rammen. Benytt anledningen til å rense kanaler med rusk og insekt reir. Sjekk tilstanden på trinser; ren og olje etter behov.

5 Mål lengden av nye ledninger ved hjelp av gamle ledninger som en veiledning. Knyt en liten blysøkke til en hyssing og mate den over skivene, slik at det å slippe ned til tilgangs lommen. Knyt en ny ledning til vekten og trekke opp igjen. Bind opprinnelige vektene til den nye ledningen ved hjelp av figur-åtte knop. Fest ledningen ved å feste den til siden, like under skivene.

6 Løft den ytre rammen på plass først, med en hjelper assistanse. Fyrer i blokken for å understøtte rammen som før. Fest nye ledninger. Sjekk at øvre og nedre ledninger er separert riktig i sine egne kanaler. Bytt avskjed perle / indre foringsrør. Sett indre rammen tilbake på plass og erstatte støping.

Hint

  • Mens gjennomføre denne oppgaven, er det en god idé å reparere, bånd og male treverk som nødvendig.

© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com